Uusi vuosi käyntiin tutulla kärkipelillä: LP Viesti – LP Kangasala

Uusi vuosi käyntiin tutulla kärkipelillä: LP Viesti – LP Kangasala

Mestaruusliiga käynnistyy Salohallissa kiinnostavalla huippukohtaamisella, kun vahvan syyskauden pelannut kotijoukkue LP Viesti saa peräti neljä peliä vähemmän pelanneen sarjakolmosen LP Kangasalan vieraaksi keskiviikkona 3.1.2024.

LP Viesti on sarjapisteet huomioiden sarjan toisena, mutta pistekeskiarvoa käyttäen kolmantena. Nimenomaan keskiviikkona Salossa nähtävä LP Kangasala nousee pistekeskiarvossa salolaisten edelle. Voitolla LP Viesti saisikin hieman kirittyä ja tiivistettyä kärkitaistelua tässä kohtaa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Kangasalan 3-2 voittoon. Tuolloin peli näytti menevän poikki suoraan kolmessa erässä, sillä salolaiset ottivat kaksi ensimmäistä erää nenilleen tylyin 25-16 ja 25-14 lukemin. Samoihin aikoihin LP Viestillä oli yleisesti hieman hankaluuksia otteluiden aluissa, joten mikäli keskiviikkona peli lähtee rullaamaan alusta saakka on odotettavissa upea ilta.

Paluu arkeen salolaisjoukkueella joulutauon jälkeen on sujunut hyvin ja tiiviisti.

  • OrPo-pelin jälkeen ensin lepäiltiin ja oli muutama omatoiminen fysiikkatreeni. Välipäivillä palattiin tositoimiin Kisakallion Urheiluopistolla, jossa olimme kolmen päivän leirillä. Kisakalliossa harjoittelu sujui laadukkaasti ja saatiin keskittyä hyvissä olosuhteissa olennaiseen, LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen kertoo.
  • Mikäli haluamme olla runkosarjassa kahden parhaan joukossa niin tämä peli on voitettava ja mieluummin kolmen pisteen arvoisesti. Vieraskentällä oli tiukka viiden erän peli ja tiukkaa vääntöä luvassa varmasti Salohallissakin. Kangasala on ollut selkeästi syyskauden toiseksi paras joukkue ja on hävinnyt vain Kuusamolle, joten kovalla tasolla pitää pystyä pelaamaan, että taistellaan voitosta, Lemminkäinen jatkaa.

LP Viesti – LP Kangasala

Ke 3.1.2024. klo 18:30

Salohalli