LP Viesti Akatemia tositoimissa tiistaina Suomen Cupin puolivälierässä, loppiaisena A-tyttöjen turnaus Kiskohallissa

LP Viesti Akatemia palaa joulutauolta rytinällä tositoimiin. Salolaiset pääsevät pelaamaan Suomen Cupin puolivälierää tiistaina Mestaruusliigassa pelaavaa Hämeenlinnan Lentopallokerhoa vastaan. Tie puolivälieriin aukesi, koska LP Viesti Akatemialla oli naisten 1-sarjan paras pistekeskiarvo joulukuussa.

Joukkue saa joulutauon jälkeen hyvin pelejä alleen ennen tiistain koitosta loppiaisena pelattavassa A-tyttöjen turnauksessa Kiskohallissa, jossa ovat mukana LP Viestin lisäksi kovat Hämeenlinna, PuMa-Volley ja Lempo-Volley. Osa pelaajista on mukana myös sunnuntaina liigaottelussa Nurmossa.

Akatemian päävalmentaja Teemu Mäkikyrö kertoo, että kaikki pelaajat, jotka ovat 1-sarjaotteluita tällä kaudella pelanneet, ovat mukana tiistaina Hämeenlinnaa vastaan.

-Tytöt pääsevät nyt ensimmäistä kertaa junnupelejä lukuun ottamatta kovaan otteluun, jossa on todella iso panos. Pelaajat, jotka ovat liigajoukkueen mukana olleet, ovat saaneet suhteellisen paineetta siellä pelata, koska odotukset ovat kokeneempien pelaajien harteilla, toteaa Mäkikyrö.

Hämeenlinnan loukkaantumisten myötä joukkueiden tasoero on huomattavasti kaventunut ja vaikkei Akatemia ennakkosuosikkina otteluun lähdekään, on sillä aivan realistiset mahdollisuudet voittoon.

LP Viestin A-tyttöjen turnaus Kiskohallissa lauantaina 6.1. klo 10 alkaen. Tervetuloa kannustamaan!
Salon Viesti A-tyttöjen turnauksessa Seinäjoella

A-tyttöjen pelit nähtävissä LentisTV:ssä. Otteluohjelma ja linkit otteluihin https://tulospalvelu.lentopallo.fi/category/TA!vb2023n/fixture

Suomen Cupin puolivälierä LP Viesti Akatemia – Hämeenlinnan Lentopallokerho Salohallissa tiistaina 9.1. klo 18:30. Tervetuloa kannustamaan! Sisäänpääsy 5 €. Ottelu katsottavissa myös LentisTV:ssä https://live.lentopallo.fi/lp-viesti-akatemia/games/g/z6p2p3ky