Otteluraportti:  LP Viesti Akatemia – PuMa-Volley 3-2

Otteluraportti:  LP Viesti Akatemia – PuMa-Volley 3-2

LP Viesti Akatemia joutui ensimmäisen kerran kuluvalla kaudella pelaamaan enemmän kuin kolme erää saadakseen voiton. Ottelu PuMa-Volleyta vastaan tiedettiin jo etukäteen kovaksi ja sellainen siitä muodostuikin. Vaihtelevien tilanteiden jälkeen ottelu salolaisille 3-2 (23-25, 25-12, 18-25, 25-11, 15-13). Ottelua seurasi Akatemian uusi ennätysyleisö 252 katsojaa!

– Tänään oli nuorten kärkijoukkueiden kohtaaminen ja pelin taso ailahteli aika paljon. Ensimmäinen erä oli varsinkin meiltä jännittämistä eikä uskallettu tehdä normaaleja kovia suorituksia, analysoi LP Viesti Akatemian päävalmentaja Teemu Mäkikyrö.

Toisessa erässä kotijoukkue sai pelinsä kulkemaan tilanteessa 8-8 ja kun torjunta tylsytti PuMa-Volleyn hyökkäykset, helpottui pelaaminen ja erä selvästi salolaisille. Kolmanteen erään roolit vaihtuivat ja oli PuMan vuoro painella selkeään erävoittoon.

Neljäs erä oli jälleen kotijoukkueen näytöstä. Viidennestä erästä saatiin tiukka vääntö aikaseksi, vaikka se näytti 10-7 -tilanteessa tulevan suht helposti.  Kotijoukkueen ykköstykki vain yhdellä lyöntivirheellä sekä yhdellä torjuntaan jääneellä lyönnillä Saimi Heikkinen (24/+14).

Ehkä voiton avain tänään oli meidän pikkasen leveämpi materiaalimme, niin pystyttiin tekemään vaihtoja ja saatiin kentälle aina vähän apuja. Hyvä, että on välillä tiukempia pelejä ja joudutaan koville, totesi Mäkikyrö

Parhaat pistenaiset

LP Viesti Akatemia:
Heikkinen 24/+14
Vainikka 9/+6
Nikkanen S. 8/+7
Kuosmanen 8/+2
Mikkonen 8/+2

Libero Anna Syrjälän vastaanottoprosentti 57% (17 suoritusta).

PuMa-Volley:
Wenger 15/+11
Lehmus 14/-4
Aito 11/0

Libero Milja Henrikssonin vastaanottoprosentti 40% (25 suoritusta).

LP Viesti Akatemian seuraava ottelu on Salohallissa lauantaina 4.11. klo 15:00. Vastustajana TuUL.

Kuvagalleriaan tästä!