LP Viesti Akatemia: naisten 1-sarjan kärkiottelu Salohallissa PuMa-Volleyta vastaan

LP Viesti Akatemia: naisten 1-sarjan kärkiottelu Salohallissa PuMa-Volleyta vastaan

Salohallissa pelataan sunnuntaina naisten 1-sarjan johtoaseman kannalta tärkeä ottelu: voittaja nousee sarjakärjeksi. Tuosta paikasta kamppailevat LP Viesti Akatemia (2. sarjassa) ja PuMa-Volley (3.). Ennen sunnuntaita LP Viesti Akatemian pelaajat pääsevät tositoimiin lauantaina A-tyttöjen turnauksessa.

Kotijoukkue sai syyslomalla muutaman päivän vapaata, mutta kulunut viikko on jälleen treenattu normaalisti.

-Nyt alkaa taas täysi rähinä, kun edessä on tiukka viikonloppu. Lauantaina on jännä peli, kun Salon Viesti ja LP Viesti pelaavat ensimmäistä kertaa vastakkain, toteaa LP Viesti Akatemian päävalmentaja Teemu Mäkikyrö.

LP Viestin Akatemia-joukkueen pelaajista osa pelaa Salon Viestissä, mutta suurin osa LP Viestissä. A-tyttöjen turnaus alkaa Salon Viestin ja LP Viesti Akatemian välisellä ottelulla Hermannin koululla klo 10. Viimeinen ottelu, Salon Viesti – Sopa, alkaa aikataulun mukaan klo 17:30.

Sunnuntain ottelusta Mäkikyrö odottaa kovaa vääntöä.

-Tämä on ensimmäinen todellinen koetinkivi nuorelle joukkueelle. Ollaan kuitenkin hyvin valmiina peliin ja uskon, että pystytään hyvällä esityksellä haastamaan PuMa-Volley ja ottamaan voitto kotiin.

LP Viesti Akatemia – PuMa-Volley Salohallissa sunnuntaina 29.10. klo 17:00.
Ilmainen sisäänpääsy, tervetuloa kannustamaan!

Sunnuntain 1-sarjan kärkiottelun LentisTV-linkki: https://live.lentopallo.fi/lp-viesti-akatemia/games/g/8svtho5o

Lentopalloliiton ja Solidsportin yhdessä tuottamasta LentisTV:stä voit valita katsottavaksi yksittäisen ottelun tai 8,90 € hinnalla näet kaikki suosikkijoukkueesi kuukauden ottelut. Kohdistamalla oston omaan kannattamaasi seuraan, saa seura suurelta osin maksun itselleen.