Artic Volley Salohalliin LP Viestin vieraaksi perjantaina

Artic Volley Salohalliin LP Viestin vieraaksi perjantaina

LP Viesti palaa Salohalliin ja kotiyleisön eteen hienon Hämeenlinnan vierasvoiton jälkeen. Salolaisia hemmotellaankin peräti kahdella Mestaruusliigapelillä peräkkäisinä päivinä. Perjantaina 3.11. Saloon saapuu Artic Volley Rovaniemeltä.

Kauden avauspelin jälkeen neljään voittoon yltänyt LP Viestin kausi ja esitykset ovat sujuneet nousujohteisesti. Artic Volleyn saldo on toistaiseksi hieman synkempi: yksi voitto viidestä pelistä. Samaan aikaan Artic Volleyn tasosta ja potentiaalista kertoo se, että voitto tuli nimenomaan LP Viestin kaataneesta LP Vampulasta.

  • Hämeenlinna-pelin jälkeen olemme päässeet treenaamaan hyvin. Osa joukkueesta oli toki A-tyttöjen turnauksessa ja EM-karsinnoissa. Pelaajia on saapunut vähitellen treenivahvuuteen viikonlopun pelien jälkeen ja sikäli kaikki näyttää hyvältä. Artic Volley on hyvä ja laadukas joukkue, jonka tuo heidän voittonsakin osoittaa, LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen toteaa.

Kaksi peräkkäistä pelipäivää ei varsinaisesti tuo muutoksia valmistautumiseen tai joukkueen harjoitteluun.

  • Valmennukselle se toki teettää hieman lisätyötä, kun pitää valmistautua kahteen vastustajaan, tuplasti siis muun muassa videoita katsottavana. Toki pienen lisänsä tähän tuo myös se, että viikonloppuna myös Akatemialla on kaksi peliä, joten tämä voi hieman vaikuttaa kokoonpanoihin, Lemminkäinen pohtii.

Artic Volleyn riveistä löytyy myös salolaisille tuttu Jenni Jantunen, joka pelasi LP Viestissä kaudet 21-23 kuuluen viime kauden joukkueen kapteenistoonkin. Rovaniemeläisten yleispelaajat Lisa Jaunet (FRA) ja Sarah Glynn (CAN) ovat takoneet leinonanosan joukkueensa pisteistä. Vastaavasti salolaisten pisteet jakaantuvat tasaisemmin, vaikka Kristina Yordanova ja Darya Butkevych ovatkin olleet tulikuumia alkukauden.

LP Viesti – Artic Volley

Pe 3.11. klo 18:30

Salohalli

Ottelut katsottavissa myös Ruutu-palvelun kautta.