Otteluraportti: HEL Volley – LP Viesti Akatemia

Otteluraportti: HEL Volley – LP Viesti Akatemia

LP Viesti Akatemian runkosarjan viimeinen ottelu naisten 1-sarjassa päättyi tappioon Helsingissä sunnuntaina. Sarjakärki HEL Volley ei antanut erääkään ja näin ollen ottelun loppunumerot kotijoukkueelle 3-0 (25-15, 25-8, 25-9).

LP Viesti Akatemian nuori ja vielä kokematon joukkue pääsi aistimaan 1-sarjan parhaimmiston tekemistä.

-Hyvin selvät lukemat taululla ja sanoin Tuomisen Ismolle (HEL Volleyn päävalmentaja), että hienoa, kun he pelasivat täysillä. Nähtiin millainen ero on sarjan kärjen ja meidän välillä. HEL Volley pelasi laadukkaasti ja rutinoituneesti, sanoo LP Viesti Akatemian päävalmentaja Janne Harju.

Ensimmäisen erän puoliväliin asti LP Viesti Akatemia oli hyvin pelissä mukana. Vastustajan rutiini ja muutamat omat virheet käänsivät erän kuitenkin selvästi kotijoukkueelle.

-Toinen erä meni siihen asti kivasti, kunnes Milja Raitis asteli syöttöruutuun. En muista kuinka monta syöttöä hän syötti, mutta sieltä tuli sekä ässiä että pahoja syöttöjä ja se erä meni siihen, kertaa Harju.

Kolmannessa erässä vastustajan kokonaisvaltainen paremmuus tuli hyvin esille. He hyökkäsivät fiksusti ja puolestaan torjuivat tai puolustivat salolaisten hyökkäykset.

-Päivän onnistujia oli parhaana palkittu Johanna Passi, oli lähimpänä omaa tasoaan meistä tänään. Himasen Minja oli vähillä töillä tänään, kun vastaanotto ei toiminut, mutta hän syötti ja torjui hyvin ja johti joukkuetta myös positiivisella asenteellaan.

-Runkosarja pulkassa, täysin tyytyväinen ei voi olla suoritukseen, muutama voitto enemmän olisi pitänyt ottaa, mutta missään nimessä en ole pettynyt. Suurella mielenkiinnolla jäädään odottamaan pudotuspelejä, että päästäänkö pelaamaan ja kuka tulee vastaan, päättää Harju.

Parhaat pelaajat Milja Raitis (vas.) ja Johanna Passi.