Otteluennakko: LP Viesti – LP-Vampula

Pudotuspelipari LP Viesti – LP-Vampula pääsee tositoimiin tiistaina 9.3. Runkosarjassa sijoille kaksi ja seitsemän sijoittuneet joukkueet kohtasivat viimeksi kuukausi sitten Salossa, jolloin LP Viesti voitti 3-1. Salolaiset ovat voittaneet myös kaksi aiempaa keskinäistä ottelua syyspuolella.  

Salolaisten päävalmentaja Tomi Lemminkäinen odottelee tasaista pudotuspelisarjaa:

– Viimeksi Vampulan kanssa oli aika tiukka peli ja samanlaisia pelejä odotetaan tietysti nytkin. Helmikuussa heiltä puuttui keskipelaaja Aleksandra Petrovic, mutta nyt hän on varmaan mukana.

LP-Vampulan vahvuuksiin kuuluu aloitussyöttö: heillä on ässätilastossa kolme pelaajaa yhdeksän parhaan joukossa. Taylor Milton on runkosarjan ässäkuningatar 60 ässällään ja hän on myös joukkueensa päähyökkääjä. LP-Vampulan pisteiden teko nojaa Miltonin lisäksi vahvasti myös keskihyökkäykseen (Petrovic ja Lofton).

LP Viestin kovaa keskipelaajakolmikkoa (Czakan, Haatainen, White) ruokkii näyttävästi passari Viktoriia Tuchashvili. Kovaan vireeseen itsensä saanut yleispelaaja Anniek Siebring on tärkeässä roolissa etu- ja takakentällä. Pudotuspelien henkeen kuuluvasti tiistaina tullaankin varmasti näkemään kovaa taistelua sekä henkilökohtaisella että joukkuetasolla.

LP Viesti – LP-Vampula Salohallissa tiistaina 9.3. klo 18:30. Seuraa ottelua Ruutu+ -palvelusta!