Otteluennakko: LP Viesti – Arctic Volley, S-Etukortilla ilmainen sisäänpääsy!

Otteluennakko: LP Viesti – Arctic Volley, S-Etukortilla ilmainen sisäänpääsy!

LP Viesti lähtee sunnuntain otteluun Arctic Volleyta vastaan revanssi mielessään. Joukkueet kohtasivat Rovaniemellä kolme viikkoa sitten ja silloin kotijoukkue ArVo vei tasaisen ottelun erin 3-1.

Molemmilla joukkueilla on ollut pelaajahuolia: LP Viestin passarit Saana Virtanen ja Julia Junila ovat olleet loukkaantuneina ja apuun on saatu omasta Akatemia-joukkueesta nuoret, hyvin ruutunsa täyttäneet passarit, Irina Mäkinen ja Iida Mikkonen. ArVon viimeisimmästä pelistä olivat poissa kaksi ulkomaalaisvahvistusta (Kara Inskip ja Megan Vander Meer) sekä passari Roosa Rautio.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen:

-ArVon lauantaisesta OrPo pelistä sitten näkee, ketkä mahdollisesti meitäkin vastaan pelaavat. Heillä on hyvä joukkue, jota kokenut valmentaja Avo Keel on saanut hienosti vietyä eteenpäin.

Lemminkäinen on tyytyväinen LP Viestin orastavasta voittoputkesta: salolaiset ovat kaataneet viimeisimmissä peleissään niin Hämeenlinnan kuin OrPonkin 3-2.

-Lähdetään tietenkin hakemaan kolmea pistettä kotona. Kaikki pelit ovat tosi tärkeitä, kun sarja on niin tasainen, sanoo Lemminkäinen.

ArVo on pelannut kuusi ottelua, LP Viesti seitsemän. Vierasottelut se on pelannut LP-Vampulaa ja Hämeenlinnaa vastaan, jotka molemmat se hävisi. Neljästä kotiottelusta on tullut kaksi voittoa. Tällä saldolla ArVo on sarjassa kahdeksantena kuudella pisteellä (LP Viesti 4., 10 pist.)

LP Viesti – Arctic Volley Salohallissa sunnuntaina 6.11. klo 17:00. Tervetuloa kannustamaan!

Ennen liigaottelua LP Viesti Akatemia pelaa Turun Urheiluliittoa vastaan klo 14:00. Ilmainen sisäänpääsy!

Otteluisäntä SSO tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn S-Etukortilla!