Otteluennakko: LP Viesti Akatemia – Turun Urheiluliitto

Otteluennakko: LP Viesti Akatemia – Turun Urheiluliitto

Salohallissa pelataan sunnuntaina 6.11. kaksi LP Viestin peliä: klo 14 naisten 1-sarjaa ja klo 17 Mestaruusliigaa. Lippujen hintoja ei tarvitse sunnuntaina harmitella, sillä 1-sarjan peleihin pääsee Salossa ilmaiseksi ja myös liigapeliin pääsee sunnuntaina ilmaiseksi S-Etukortilla SSO:n tarjotessa ottelun yleisölle.

Vaikka Turun Urheiluliitto nousi täksi kaudeksi 1-sarjaan, on LP Viesti Akatemialla sunnuntaina vastassa kokenut joukkue, jossa on paljon hyviä pelaajia. Joukkueessa on monia Salon Viestissä tai LP Viestissä mukana ollutta pelaajaa. Myös staffin puolella on salolaista osaamista Tommi Syrjälän ja Markku Murron valmentaessa joukkuetta.

Päävalmentaja Janne Harju:

-Paikallispeli sytyttää aina! Odotan tasaista ottelua, sillä ennen kautta pelattu harjoitusottelu päättyi muistaakseni 2-2. Tähän sarjaan Urheiluliitolla on aika kokenut joukkue ja laaja materiaali. He ovat pelanneet vähillä virheillä äärettömän hyvän alkukauden.

-Syöttö-vastaanotto tulee olemaan isossa roolissa ja meidän pitää kotisalissamme pystyä olemaan siinä parempia kuin vastustaja. Myös virhekontrolli on kokenutta joukkuetta vastaan tärkeää, mutta virheitä ei saa kuitenkaan alkaa miettiä liikaa.

Harju luottaa joukkueensa hyökkäysvoimaan:

– Pitää vaan saada pallot ylös niin vastaanotossa kuin puolustuksessa, niin meillä on täydet mahdollisuudet pärjätä.

Koska kyseessä on paikallisottelu, toivoo Harju paljon yleisöä paikalle.

-Toivottavasti saadaan halliin paljon yleisöä! Edellisessä pelissä oli hyvä meteli ja saatiin kannustusta.

LP Viesti Akatemia – Turun Urheiluliitto Salohallissa sunnuntaina 6.11. klo 14:00. Tervetuloa!
Ottelu katsottavissa myös SolidSportista

Menossa mukana