Otteluennakko: LP Viesti Akatemia – LP-Vampula

Otteluennakko: LP Viesti Akatemia – LP-Vampula

LP Viestin ja LP-Vampulan organisaatiot kohtaavat naisten lentopallossa jo toisen kerran kolmen päivän aikana: keskiviikkona olivat vuorossa seurojen ykkösjoukkueet Mestaruusliigan ottelussa, perjantaina Salohallissa asettuvat vastakkain 1-sarjan joukkueet. Ottelu alkaa klo 19.

Sarjataulukossa joukkueet ovat sijoilla 6 ja 11: LP Viesti on ehtinyt pelata 9 ottelua ja napsinut niistä 16 pistettä, Vampulan sarakkeessa on 10 pelattua ottelua ja 8 pistettä.

LP-Vampula oli alkukierrosten jälkeen neljän ottelun tappioputkessa, mutta katkaisi sen komeasti kahdella maukkaalla taisteluvoitolla, sekä WoVo Akatemia että Kuortaneen urheiluopiston joukkue (= valmennuskeskuksen joukkue) joutuivat poistumaan Huittisista tappio niskassaan. Toki voitoista irtosi kotijoukkueelle ”vain” 2 pistettä, koska loppulukemat olivat molemmissa 3-2 huittislaisille.

LP Viesti Akatemia kävi marraskuun puolivälissä pelaamassa pisteettömän kahden pelin Pohjanmaa-kierroksen, mutta sen jälkeen paluu voittojen tielle oli komea: WoVo Akatemia kaatui kotona 3 – 0 ja samoin numeroin joutui JymyVolley Akatemia päästämään salolaiset kotimatkalleen viime sunnuntaina Nurmosta.

Perjantain ottelun kokoonpanot varmistuvat vasta pelipäivän aikana, mutta ainakin alustavasti Vampulan leirissä oltiin keskiviikkona Salohallissa sillä mielellä, että liigajoukkueen farmipelaajia ei Salon 1-sarjan peliin ole tulossa. Pari, kolme LP-Vampulan 1-sarjalaista ovat olleet mukana liigan peleissä.

LP Viesti Akatemian osalta tilanne on pitkälti sama, alustavasti kotijoukkue lähtee perjantain peliin samalla kokoonpanolla kuin Nurmossakin JymyVolleyta vastaan. Näin ollen esimerkiksi kolmikko Saana Virtanen – Anna Syrjälä – Linnea Kuusela olisi valmiina astumaan Salohallin areenalle perjantaina.

LP Viesti Akatemian kuluva viikko on tiivis: menneen sunnuntain jälkeen perjantaina ja myös lauantaina peli, silloin matka vie sarjan kärkijoukkueen Rantaperkiön Iskun vieraaksi. Sen jälkeen tuleekin pidempi tauko aina ensi vuoden alkupuolelle saakka. Kausiohjelmaan merkitty ottelu PuMaa vastaan on siirretty päivämäärästä 19.12. ensi maaliskuun alkuun.

LP Viesti Akatemia – LP-Vampula Salohallissa perjantaina 3.12. klo 19:00. Tervetuloa kannustamaan!

Ottelu katsottavissa Solidsport-palvelun kautta. Lisätietoja linkissä: https://solidsport.com/lp-viesti-akatemia

1-sarja Torneopal-tulospalvelussa linkissä https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2021a&sarja=N1

Ottelu LP Viesti Akatemia – LP-Vampula suoraan https://lentopallo.torneopal.fi/taso/ottelu.php?a=1&otteluid=400013, jossa vahvistetut kokoonpanot ja tilanneseuranta.

Otteluisäntä: