Mestarilibero Juulia Jäppinen ja tuttu keskipelaaja Ada Vikstedt LP Viestiin

Mestarilibero Juulia Jäppinen ja tuttu keskipelaaja Ada Vikstedt LP Viestiin

LP Viestin tulevan kauden joukkueen rakentaminen etenee vauhdilla ja aikataulussa. Nyt julkaistavien sopimusten myötä joukkueen libero-osasto on valmis ja keskipelaajatilanne hahmottuu.

  • Libero-osasto täydentyy valmiiksi nyt Juulia Jäppisen sopimuksen myötä. Liigan ykkösliberon Netta Laaksosen jättämä aukko on iso paikattava, mutta uskon että kolmikko Juulia, Anna Syrjälä ja Nitta Korhonen sen pystyy täyttämään. Juulia oli jo kovassa paikassa viime kaudella, kun nousi Kuusamossa penkiltä ykkösliberoksi, mutta hoiti homman hienosti. Ada Vikstedt puolestaan on hieno saada takaisin Saloon. Hän on yksi osoitus akatemiajoukkueen toiminnasta, kun nousi neljän akatemiavuoden jälkeen liigaan Vampulassa, LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen kertoo tyytyväisenä.
  • Liigajoukkueeseen etsitään vielä hakkuria, yleispelaajaa ja keskipelaajaa, hän jatkaa.

LP Viestin päävalmentaja Teemu Mäkikyrö ottaa Juulia Jäppisen ja Ada Vikstedtin ilolla vastaan Saloon.

  • Ada tietenkin tärkeä pelaaja meille, koska on omia kasvatteja, viime kaudella Ada on nostanut tasoaan ja saanut vastuuta hyvin Vampulassa. Nyt saamme hänet kotiin hyvään aikaan vahvistamaan meidän keskariosastoamme, Mäkikyrö pohtii. 
  • Juulia on minulle tuttu pelaaja juniorimaajoukkueista. Viime kaudella hän oli isossa vastuussa mestarijoukkueessa ja tuo meidän liberoille kivan sisäisen kilpailun, mikä on kaikkien kehittymiselle hyvä tilanne. Uskon että meidän libero-osastomme on todella vahva tulevalla kaudella, hän jatkaa.

Nimi: Juulia Jäppinen

Pelipaikka: Libero

Pituus: 166

Syntymäaika: 30.7.2004

Kasvattajaseura: Savonlinnan Ajo

Aikaisemmat seurat/kaudet aikuisten tasolla: Pölkky Kuusamo 2022-2024 

Kommentit:

Olen erittäin innoissani tulevasta kaudesta ja siitä mitä se tuo tullessaan henkilökohtaisesti sekä joukkueellisesti. Odotan omia kehitysaskeleita uudessa valmennuksessa ja uskon, että tulevalla kaudella on hyvä pöhinä. Mukavaa päästä tekemään hommia uusien joukkuekavereiden ja staffin kanssa.

Nimi: Ada Vikstedt

Pelipaikka: Keskipelaaja

Pituus: 183cm

Syntymäaika: 14.11.2001

Aikaisemmat seurat/kaudet aikuisten tasolla: LP-Vampula 2022-2024

On hienoa palata takaisin Saloon pelaamaan! Pelasin LP Viesti Akatemiassa neljä vuotta (kaudet 2018-2022), jonka jälkeen pelasin kaksi kautta LP-Vampulassa. Nyt kuitenkin Viestiin palaaminen tuntui parhaimmalta vaihtoehdolta. Viestiin on kiva palata koska tunnen jo organisaation ja tiedän että täällä asiat hoidetaan hyvin. Innolla odotan myös yhteistyötä uuden päävalmentajan Mäkikyrön kanssa. Tulevalta kaudelta odotan energistä ja taistelevaa joukkuetta, sekä omaa kehittymistä ja lisää pelikokemusta.

Lisätiedot:

Tomi Lemminkäinen

LP Viesti, urheilutoimenjohtaja

tomi.lemminkainen@lpviesti.fi

045 110 2253