LP Viesti vahvistuu passari Lotta Kukkosella ja yleispelaaja Tuuli Tuomisella

LP Viesti vahvistuu passari Lotta Kukkosella ja yleispelaaja Tuuli Tuomisella

LP Viestin tulevan kauden joukkueen rakentaminen sujuu aikataulussa ja ensimmäiset uudet pelaajasopimukset pääsevätkin tänään julkisuuteen.

  • Lotta Kukkonen pelannut jo pari kautta selvänä ykköspassarina Vampulassa ja varsinkin päättynyt kausi meni hienosti. Taustaa Lotalla myös Salon Viestin junioripuolelta, jossa oli useamman vuoden eli hän palaa tavallaan kotimaisemiin. Passariosastomme onkin nyt valmiina Lotan ja Iida Mikkosen kanssa.
  • Tuuli Tuominen puolestaan tulee meille yleispelaajana, eli sillä pelipaikalla jossa hän aloitti liigassa ja johon siirtyi myös viime kaudella Hämeenlinnassa. Hän on erittäin monipuolinen pelaaja joka tuo myös mukanaan aina tarpeellista kokemusta sekä esimerkkiä joukkueeseen. Hyvää kilpailua on siis tulossa laituriosastolle, LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen kertoo tyytyväisenä.

LP Viestin päävalmentaja Teemu Mäkikyrö on myös tyytyväinen uusiin sopimuspelaajiin.

  • Lotta Kukkonen on parin viime kauden aikana ottanut isoja steppejä eteenpäin passarina, urheilullisesti. Hän toimii erittäin hyvänä esimerkkinä muille joukkueessa. Meillä on myös tällä kaudella vahva passarikaksikko, kun Iida Mikkonen on nuorena passarina valmis haastamaan Lottaa, Mäkikyrö iloitsee.
  • Tuuli Tuominen palasi loppukaudesta takaisin yleispelaaja rooliin ja hän tuo meille laajuutta ja kokemusta yleispelaajien osastolle. Tuuli on monipuolinen pelaaja, jolla kaikki osa-alueet hallussa ja hän tuo myös harjoitteluun kokemusta ja taitoa, Mäkikyrö pohtii.

Pelaajaesittelyt & kommentit:

Nimi: Lotta Kukkonen

Pelipaikka: Passari

Pituus: 172cm

Synt.aika: 13.3.2002

Kasvattajaseura: Paimion Yritys

Aikaisemmat seurat/kaudet aikuisten tasolla:

2020: Kuortane

2020-2021: Orpo

2021-2022: Orpo

2022-2023: LP-Vampula

2023-2024: LP-Vampula

Kommentit:

Olen innoissani tulevasta kaudesta ja tyytyväinen siihen, miten kaikki palaset loksahtivat paikoilleen. Kotimaisista seuroista LP Viesti on ollut mielessäni pitkään, koska pelasin Salon Viestissä D- ja C- ikäisenä, jonka jälkeen lähdin Kuortaneelle. Nyt useamman liigakauden jälkeen palaan kotiseudulle. Tiesin jo neuvotteluiden aikana viettäväni kesän Salossa työskennellen, joten oli hienoa, että myös pelikuvioiden osalta pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen.

Nimi: Tuuli Tuominen 

Pelipaikka: Yleispelaaja

Pituus: 175cm 

Syntymäaika: 11.05.2001

Kasvattajaseura: Blues Volley 

Aikaisemmat seurat/kaudet aikuisten tasolla:

2019-2020 Ploki

2020-2024 Hämeenlinnan Lentopallokerho

Kommentit:

On hienoa päästä Saloon pelaamaan! Useamman Hämeenlinnassa vietetyn kauden jälkeen kaipasin jotain muutosta ja LP Viesti tuntui siihen mahtavalta tilaisuudelta. Odotan innolla yhteistyötä Mäkikyrön ja muun staffin kanssa. Uskon, että tulevalla kaudella meillä on kasassa motivoitunut porukka, jossa jokainen on valmis tekemään töitä menestyksen eteen. Viesti on hieno organisaatio ja Salossa huippuolosuhteet pelaajana kehittymiseen, joten tuskin maltan odottaa kauden alkua.

Samaan aikaan myös LP Viesti Akatemia vahvistuu, kun libero Elle Rissanen siirtyy Saloon.

Nim: Elle Rissanen

Pelipaikka: Libero

Pituus: 167cm

Syntymaiaka: 22.01.2006

Kasvattajaseura: Varkauden NMKY

Aikaisemmat seurat: Leppävirran Viri, Varkauden NMKY, Puijo Wolley

Lisätiedot:

Tomi Lemminkäinen

LP Viesti, urheilutoimenjohtaja

tomi.lemminkainen@lpviesti.fi

045 110 2253