LP Viestin ensi kauden joukkueen rakennus hyvässä vauhdissa

LP Viestin ensi kauden joukkueen rakennus hyvässä vauhdissa

LP Viestin tulevan kauden joukkueet rakentuvat hyvässä ja suunnitellussa vauhdissa. Tällä hetkellä on tiedossa kaikkien viime kaudelta jatkavien pelaajien sopimukset sekä tätä myöten muualla jatkavat pelaajat. Uusista pelaajasopimuksista tiedotetaan myöhemmin.

LP Viestin sopimuspelaajat:

Emmi Mäki-Kojola, Anna Syrjälä, Saimi Heikkinen, Iina-Reeta Kaikkonen, Nitta Korhonen, Venla Kylmälä, Karoliina Hörkkö, Mette Helminen, Selma Nikkanen, Muusa Helminen, Helmi Mattila, Iida Mikkonen, Kiira Tuominen

  • Muualle lähteneistä pelaajista Netta Laaksosen kanssa asiasta on sovittu jo hyvissä ajoin kauden aikana, että hän ei jatka meillä vaan haluaa vaihtelua uralleen. Arita Ternavalla on meidän kanssa voimassa oleva sopimus, mutta hän käyttää ulkomaanpykälänsä, LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen avaa osaltaan tilannetta.
  • Ella Kuosmanen ja Irina Mäkinen ovat lähdössä Yhdysvaltoihin, tämä oli meillä myös tiedossa jo tammikuussa. Koko ulkomalaiskolmikko siirtyy myös muihin maisemiin, Lemminkäinen jatkaa listaa.

Muista lähtijöistä Nea Luntamo siirtyi Pölkkyyn, Assi Vainikka LiigaPlokiin ja Milla Kivimäki jatkaa Salon Viestissä. Oona Tuominen ja Hilma Nikkanen keskittyvät ainakin toistaiseksi opiskeluun ja jäävät sivuun joukkueen arjesta.

LP Viestillä on kasassa kaikkiaan 23 pelaajasopimusta. Käytännössä liigajoukkueeseen on tulossa vielä hakkuri, yleispelaaja ja keskipelaaja. Ternava harjoittelee LP Viestin kesän ryhmässä ennen lähtöä ulkomaan kentille.

Haluamme kiittää kaikkia LP Viestistä lähteviä pelaajia:

Assi Vainikka, Ella Kuosmanen, Hilma Nikkanen, Oona Tuominen, Netta Laaksonen, Arita Ternava, Kristina Yordanova, Daria Butkevych, Meea Uusitalo , Clemence Garcia , Irina Mäkinen, Nea Luntamo, Milla Kivimäki

Lisätiedot:

Tomi Lemminkäinen

LP Viesti, urheilutoimenjohtaja

tomi.lemminkainen@lpviesti.fi

045 110 2253