LP Viesti Akatemia kiinnitti kuusi lahjakuutta ja uuden valmentajan

LP Viesti Akatemia kiinnitti kuusi lahjakuutta ja uuden valmentajan

LP Viesti Akatemia vahvistuu kerralla peräti kuudella (Laura Alapuranen, Sara Alho, Ellinoora Tuominen, Matilda Elo, Iisa Nurmisto ja Kaisla Karvonen) Salon Viestin juniorilahjakuudella. Samalla Akatemia saa myös vahvistusta valmennukseen Aigi Alapurasesta.

  • Kyseessä on yksi lahjakkaimmista ikäluokista Salon Viestissä kautta aikojen. Tytöistä kaikki ovat olleet maajoukkue tai aluejoukkuetoiminnassa. Kaikki ovat myös itselle tuttuja aluejoukkuetoiminnasta. Uskon, että heillä kaikilla on hyvä tulevaisuus lentopallon osalta ja varmasti osa tulee myöhemmin pääsemään liigatasolle ja myös aikuisten maajoukkuetasolla. Kaikki ovat tottuneet treenaamaan paljon Aigi Alapurasen valmennuksessa, joten myös treenimäärän muutos ei ole kovin iso, joka on hyvä asia, LP Viestin urheilutoimienjohtaja Tomi Lemminkäinen iloitsee.
  • On myös hienoa saada Aigi Alapuranen avuksi akatemian valmennukseen ja jatkaa yhteistyötä, jota ollaan tehty hänen kanssa aluejoukkueessa jo kolme vuotta, Lemminkäinen sanoo tyytyväisenä.

LP VIESTI AKATEMIA UUDET SOPIMUSPELAAJAT

Nimi: Laura Alapuranen

Pelipaikka: Passari

Pituus: 180cm

Synt. aika:15.02.2009

Kasvattajaseura: Salon Viesti

”Olen innoissani tulevasta kaudesta ja siitä mitä se tulee pitämään sisällään. Uskon, että treeneissä tulee olemaan kova taso ja saan hyvän mahdollisuuden kehittyä.”

Nimi: Sara Alho

Pelipaikka: Keskitorjuja

Pituus: 177cm

Synt.aika:21.7.2008

Kasvattajaseura: Salon Viesti

”Fiilikset ovat hyvät. Odotan innolla uutta kautta ja kovaa tasoa, jossa pääsen kehittymään ja haastamaan itseäni jatkuvasti. Olen kiitollinen saamastani tilaisuudesta ja mahdollisuudesta panostaa kunnolla lentopalloon.”

Nimi: Ellinoora Tuominen

Pelipaikka: Yleispelaaja

Pituus: 176cm

Synt.aika: 4.12.2009

Kasvattajaseura: Salon Viesti

”Kirjoitin sopimuksen akatemiaan hyvien treenipuitteiden ja valmennuksen vuoksi sekä kovemman tason myötä kehittyäkseni. Odotan innolla treenejä uuden joukkueen kanssa.”

Nimi: Matilda Elo

Pelipaikka: Hakkuri

Pituus: 175

Synt.aika: 29.6.2009

Kasvattajaseura: Salon Viesti

”Odotan innolla tulevaa kautta, ja kovassa ryhmässä on hyvä mahdollisuus haastaa itseään ja kehittyä.”

Nimi: Iisa Nurmisto

Pelipaikka: Libero

Pituus: 168

Synt.aika 2008

Kasvattajaseura: Salon Viesti

”Tämä sopimus oli yksi isoista tavoitteistani lentopallourallani ja motivoi treenaamaan entistäkin kovemmin. Olen hyvin innoissani tästä mahdollisuudesta päästä treenaamaan kovatasoisessa porukassa ja uskon että tämä antaa todella hyvän mahdollisuuden kehittyä pelaajana.”

Nimi: Kaisla Karvonen

Pelipaikka: Keskipelaaja

Pituus: 174 cm

Synt.aika: 11.7.2009

Kasvattajaseura: Paimion Yritys

Muut seurat: Salon Viesti

”On tosi hyvä fiilis sopimuksesta ja hyvällä tavalla jännittää. Hieno mahdollisuus päästä treenaamaan ja haastamaan itseäni kovan porukan kanssa.”


Laura Alapuranen, Kaisla Karvonen, Matilda Elo, Ellinoora Tuominen, Sara Alho ja Iisa Nurmisto