LP Viesti Akatemia vei viisieräisen – lauantaina vastassa Oulun Kisko

LP Viesti Akatemia käänsi upeasti pelin kulun perjantaina Kuortaneella. Ensimmäiset kaksi erää menivät kotijoukkueelle, mutta sen jälkeen salolaiset alkoivat pelata. Ottelun lopputulos 2-3 (25-23, 25-22, 16-25, 12-25, 10-15).

Koko kentän kolme parasta pisteentekijää löytyi LP Viesti Akatemian riveistä: Teija Vuorenmaa 21 pist, Arita Ternava 20 ja Linnea Kuusela 13.

Päävalmentaja Janne Harjun kommentit pelistä:

-Kaksijakoinen peli, kun Kuortane hallitsi ja pelasi tosi hyvin kaksi ensimmäistä erää. Meidän peli taas parani pitkällä erätauolla ja heillä pelaajavaihdokset sekoittivat tekemistä. Tärkeintä voiton suhteen oli, että kaikki pelaajamme nostivat tasoaan ja sitä kautta joukkuepeli parani. Arita palkittiin parhaana ja olikin hyvä. Hän hyökkäsi hyvillä tehoilla ja syötti hyvin koko pelin ajan.

-Ihan mukava aloitus tälle vieraspeliputkelle, kommentoi Harju.

Oulun Kisko – LP Viesti Akatemia la 9.1. klo 12:00

LP Viesti jatkaa seuraavaan peliin Ouluun heti lauantaiksi. Ottelu Kiskoa vastaan pelataan jo klo 12:00, joten palautumisaikaa ei paljon jää.

Vallitsevan tilanteen johdosta myös Oulun Kisko myy lippupaketteja toimintansa tukemiseksi. Pidetään pallo pyörimässä koko Suomessa!

Lauantain pelin pääset katsomaan Facebookissa: https://fb.me/e/6Pbvzc2uS