LP Viesti Akatemia varmalla pelillä voittoon Oulussa

LP Viesti Akatemia varmalla pelillä voittoon Oulussa

LP Viesti Akatemia ei hätkähtänyt varhaista (klo 12) peliä lauantaina Oulussa vaan voitti ottelun suoraan kolmessa erässä. Pelin lopputulos salolaisille 3-0 (25-15, 25-17, 25-20).

Ensimmäinen ja toinen erä olivat samankaltaisia: LP Viesti Akatemialla oli hyvät alut ja loput, mutta keskivaiheilla vastustajaa päästettiin mukaan peliin. Kolmas erä oli tasaisin, onneksi siinäkin vierailijat pitivät hallinnan itsellään.

Ottelu pelattiin samalla kuusikolla kuin eilenkin, mutta sovittu liberovaihto Netta Laaksonen -> Anna Syrjälä tehtiin lauantaille. Anna palkittiinkin joukkueensa parhaana hänen pelattuaan varman vastaanottopelin.

Arita Ternavan käsi ei ehtinyt kylmetä perjantain viisieräisestä pelistä vaan hän teki kolmeen erään hurjat pisteet 22 ollen selkeästi koko kentän tehokkain. Passari Saana Virtanen edesauttoi joukkueensa voittoa passipelin lisäksi omilla hyökkäyksillään, lauantaina hänen pistemääränsä oli kuusi.

Päävalmentaja Janne Harju nosti päivän positiivisimmaksi asiaksi kuitenkin vielä kokemattomien keskipelaajien, Anni Jalon ja Hilma Nikkasen rohkean pelin.

-Annin ja Hilman työ ei niin näy tilastoissa, mutta he saivat torjunnoillaan vastustajan hyökkäyksiä vaimennettua hyvin. Myös hyökkäykset alkoivat kulkea.

-5/6 pistettä tästä vierasreissusta on ihan hyvä suoritus, päättää Harju.

Kuvassa molempien joukkueiden parhaina palkitut liberot Niina Nurro (vas.) ja Anna Syrjälä.