LP Viesti Akatemian kevätkausi käyntiin perjantaina Kuortaneella

LP Viesti Akatemian kevätkausi käyntiin perjantaina Kuortaneella

LP Viesti Akatemia aloittaa kevätkauden ryminällä: perjantaina 8.1. joukkue pelaa vierasottelun Kuortaneen Valmennuskeskuksen joukkuetta vastaan ja lauantaina 9.1. Oulussa Kiskoa vastaan.

Bussimatkalla päävalmentaja Janne Harjun piinapenkkiin joutui Hilma Nikkanen, joka pelaa viikonlopun keskipelaajana Minja Himasen ja Ada Vikstedtin ollessa pois.

-Vähän jännittää keskipelaajan paikka, mutta uskon, että menee ihan hyvin. Onneksi meillä on leiri tässä alla, siellä saatiin harjoitella passarin kanssa. Ja torjuntaakin tuli harjoiteltua, Hilma vastasi valmentajan kysymykseen jännityksestä.

Kuortaneen joukkueessa pelaa paljon Hilman hyviä kavereita, joiden kanssa hän on myös leireillyt useasti. – Tiedän heidän pelitasonsa, toteaa Hilma.

-Uskon, että vaikka tulee tiukka peli, kääntyy se meidän voitoksi. Oulun joukkueesta en osaa sanoa tässä oikein mitään, mutta voittamaan lähdetään sinnekin.

Janne Harju kertoi joukkueen lähteneen matkaan aamulla 7:30. Joukkue ajaa suoraan Kuortaneelle, jossa syödään ja levätään hetki ennen peliä. Pelin jälkeen matka jatkuu yöksi Oulun tuntumaan Kempeleeseen, jolloin klo 12 peliin Ouluun ei ole enää pitkä matka.

-Pelaamme sekä Kuortaneen että Oulun kanssa samoista sijoituksista. Kuortane voitettiin kotona syyskaudella. Täytyy vaan olla kärsivällinen ja antaa vastustajan tehdä virheet.

-Mielestäni Oulu on parempi joukkue, kuin heidän tämän hetkinen sijoituksensa (10.). Heillä on kokenut joukkue, mutta myös pakkovoittojen paikka, mikäli haluavat sarjan kärkipaikoille, mietiskelee Janne.

LP Viesti Akatemia on matkassa 11 pelaajan voimin. Liigajoukkueen liberot Netta Laaksonen ja Anna Syrjälä ovat mukana hakemassa pelituntumaa liigakauden alkua silmällä pitäen. Staffin puolelta tämän reissun joutui jättämään väliin Petri Virtanen, jonka saappaita eivät kuulemma pysty täyttämään Harju eikä Lemminkäinen yhdessäkään.

-Meillä oli hyvä leiri Kisakalliossa ja uskon, että voidaan saada tältä vieraskiertueelta ihan hyvä tulos jopa ilman Repaa, päättää Janne.

Perjantain peli nähtävissä klo 16 alkaen: https://www.youtube.com/channel/UC1lYQZnNYlu2CPaOACN29vw