Teemu Mäkikyrö LP Viestin valmennustiimiin

LP Viesti saa runsaasti lisää kokemusta valmennustiimiinsä, kun Teemu Mäkikyrö liittyy seuraan. Mäkikyrö ottaa Janne Harjun paikan Akatemiajoukkueen päävalmentajana sekä liigajoukkueen apuvalmentajana. Edellisen kerran Mäkikyrö on valmentanut rovaniemeläistä Woman Volleyta kaudella 2021-2022. Salolaisyleisö muistaa Mäkikyrön myös pelaajana Piivolleyn riveistä 20 vuotta sitten.

Mäkikyrön kommentit uudesta pestistään:

-Hienoa palata vuoden tauon jälkeen valmentajaksi ja vielä organisaatioon, joka on Hämeenlinnan kanssa tämän vuosituhannen menestynein seura. Liigajoukkueen taakse on rakennettu vahva Akatemiajoukkue ja Salossa on myös hyvin toimiva junioriseura (Salon Viesti). Tämän toimintaympäristön ja pelaajien kehittäminen kiinnostaa itsellä paljon. Meillä on hyvä valmennusryhmä, jossa toivottavasti sparraamme toinen toisiamme ja voimme kehittyä myös itse sekä luoda menestystä jatkossakin.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen kommentoi Mäkikyrön liittymistä LP Viestiin:

-Hienoa saada Teemu mukaan valmennustiimiin. Tarkoitus on, että kaikilla kolmella (Lemminkäinen, Harju, Mäkikyrö) on iso rooli valmennuksessa ja asioita tehdään yhdessä. Janne on apuvalmentajahomman lisäksi päävastuussa fysiikasta ja Teemu Akatemian päävalmentajana.

Akatemiajoukkueen apuvalmentajana kolmatta vuotta jatkaa Hanna-Mari Arminen.

Mette ja Muusa Helminen Akatemiajoukkueeseen

Mette ja Muusa Helminen siirtyvät Vihdin Lentopallo -90:sta Akatemiajoukkueeseen 1-vuotisella sopimuksella. Tyttöjen isosisko Essi Helminen oli voittamassa Suomen mestaruutta LP Viestissä vuonna 2014.

Mette Helminen
Syntymävuosi: 2008
Pituus: 176 cm
Pelirooli: yleispelaaja
Parhaat saavutukset:
C-tytöt aluejoukkue edustus, B-tytöt am-hopea

Mette (vas.) ja Muusa Helminen

Muusa Helminen
Syntymävuosi 2008
Pituus: 176 cm
Pelirooli: yleispelaaja
Parhaat saavutukset: B-tyttöjen am-hopea ja C-tyttöjen aluejoukkue edustus