Puijo Wolley vei pisteet 3-0 LP Viestiltä

Puijo Wolley vei pisteet 3-0 LP Viestiltä

Puijo Wolley oli 3-0 (25-22, 25-18, 25-23) erälukemin tänään LP Viestiä parempi Kuopiossa. Voiton myötä Puijo Wolley nousi sarjassa neljänneksi, eroa toisena jatkavaan LP Viestiin on neljä pistettä. Mestaruusliigan runkosarjaa on molemmilla jäljellä neljä kierrosta, joten LP Viestillä on kuopiolaisiin vielä kohtalaisen hyvät asemat. Vahvimmin kakkossijaa uhkaakin LP Kangasala joka on kahden pisteen päässä ja yhden ottelun vähemmän pelanneena kolmantena. Viimeisellä kierroksella nähdäänkin huikea LP Kangasala – LP Viesti ottelu.

LP Viesti oli Kuopion illassa kahdessa ensimmäisessä erässä varsin hyvin mukana ja johdossa vielä puolivälin paikkeilla. Erien lopuissa Puijo Wolley oli vahvempi eikä LP Viesti pystynyt vastaamaan oikeastaan millään tasolla. Kolmas erä lähtikin kotijoukkueen tahdissa ja näytti että loppulukemat tulevat olemaan rumat. Hienon nousun jälkeen tilanne oli jopa 23-23, mutta voittoon asti taistelu ei riittänyt.

LP Viestin pelit jatkuvat huomenna 21.2. LiigaPlokin vieraana Pihtiputaalla, joten mahdollisuus palata voittokantaan tulee nopeasti.

Clemence Garcia:
Oli kova ja tiukka peli, valitettavasti hävisimme mutta näytimme kyllä paikoin kovuutta. Tarvitsemme lisää tasaisuutta peleihin. Meillä oli jälleen paljon nuoria pelaajia kentällä jotka ovat parantaneet peli peliltä, uskon että siitä jatketaan ja tästä tulee hyvä.

Selma Räsänen:
Tänään oli hyvä päivä, meillä oli ehkä cupin jälkeen vähän vaikeampi jakso, jossa pelirytmi oli vähän hakusessa. Tämä oli hyvä paluu nyt pelirytmiin. Lauantainen heikko peli unohdettiin nopeasti ja alettiin keskittymään tähän peliin. Meiltä oli tänään hyvää peliä, kolmannessa erässä päästettiin ehkä vähän helposti kiinni.

Tomi Lemminkäinen:
Joka erässä oltiin ihan mukana, varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä. Jopa vähän hallittiin peliä
aika-ajoin. Toisen erän loppu oli heikko kuten kolmannen erän alku, siitä tietysti sitten hyvä
nousu takaa. Ei se toki paljoa lämmitä koska 3-0 hävittiin. Tällä kokoonpanolla ilman Dariaa
oli silti varmasti paras peli meiltä ja ollaan siinä mielessä parannettu. Jos suoraan tilastoja
katsoo niin yleispelaajien osalla hävittiin aika reilusti, Arita Ternava saatiin takaisin ja pelasi hienon kolmannen erän joten siltäkin osin tilanne vähän parani. Hyvää oppia näille jotka vähän vähemmän pelanneet, he ovat saaneet hyvää oppia ja paljon hyviä onnistumisiakin siellä on mukana.

Pekka Seppänen:
Meillä oli tänään hyökkäyspeli paljon parempaa ja saatiin tehoja paljon enemmän mitä parissa
aiemmassa matsissa. Oikeastaan tuohon kolmannen erän puoliväliin kulki hyvin, sitten tehtiin
vähän virheitä ja LP Viesti sai siitä hengen päälle. Hyvää oppia sikäli että vaikka ero olisi iso niin pitää pelata loppuun asti. Me keskitytään nyt vain omaan peliin ja katsotaan mihin se sitten riittää,
2-5 sijoitus runkosarjassa varmaan tulee olemaan joten ihan kohtuu tyytyväisiä siihen.

LP Viestin tehokkaimmat:

Clemence Garcia 12 / +8

Arita Ternava 8 / +6

Saimi Heikkinen 8 /+3

Puijo Wolleyn tehokkaimmat:

Selma Räsänen 21 / +17

Emilia Kääntä 13 / +4

Palmer 9 / +2

Parhaat pelaajat:

Clemence Garcia, LP Viesti

Selma Räsänen, Puijo Wolley

Ottelutilastot: https://www.ruutu.fi/video/4499123

Huippuhetket: https://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=4240&ID=121