Otteluraportti: LP Viesti Akatemia – Juju Joensuu

Otteluraportti: LP Viesti Akatemia – Juju Joensuu

Naisten 1-sarjan ottelu LP Viesti Akatemia – Juju Joensuu päättyi vierasjoukkueen 3-2 -voittoon. Sarjataulukon kolmas ja neljäs halusivat kumpikin voittaa ottelun ja se näkyi erityisesti kahden viimeisen erän tiukassa taistelussa. Eränumerot Salossa olivat 21-25, 25-18, 25-14, 23-25, 15-17.

LP Viesti Akatemian ei tappiosta huolimatta kannata painaa päätä alas, sillä se pelasi hyvän ottelun ja itse asiassa voitti kaikki tilastot. Esimerkiksi kotijoukkueen plus/miinus -tilasto oli +42, kun Jujulla +24.

LP Viesti Akatemian päävalmentajan, Janne Harjun, mietteet pelistä:

-Meidän olisi pitänyt voittaa peli jos pelkästään tilastopaperia katsoo. Ei vaan sitten tänään riittänyt. Naapuri voitti tiukat erät tänään ja me voitettiin selvät. Harmittaa tietysti, ettei saatu tästä ottelusta voittoa. Näitä tiukkoja pelejä pitäisi vaan saada käännettyä itselle.

-Mitään muuta yksittäistä syytä tappiolle ei ole, mutta viidennessä erässä tehtiin kuusi syöttövirhettä. Teija Vuorenmaa oli selkeästi kentän tehokkain pelaaja tänään.

-Pikkasen oltaisiin voitu tehdä asiat paremmin: joitain ajatuskatkoksia yms. helppoja palloja jäi kenttään, että olisko väsymystä havaittavissa. Nimenomaan pään väsymistä enemmän kuin kehon.

Parhaat pistenaiset

LP Viesti Akatemia:
Vuorenmaa 29/+16
Ternava 20/+11
Kuusela 17/+11

Libero Lida Markulan vastaanottoprosentti 50% (25 suoritusta).

Juju:
Kalajoki 19/+11
Vatanen 15/+8
Kesänen 12/-4

Libero Emilia Sieviläisen vastaanottoprosentti 52% (21 suoritusta).

Parhaat pelaajat, Teija Vuorenmaan (vas.) ja Jonna Vaskosen, palkitsi Anni Vikstedt. Palkinnot lahjoitti Salon kaupunki.

Muokattu 16:59: lisätty Janne Harjun kommentit ja parhaiden pelaajien kuva.