Otteluraportti: Isku – LP Viesti Akatemia 3-0

LP Viesti Akatemian syyskauden viimeinen ottelu naisten 1-sarjassa päättyi tappioon sarjaa johtavalle Iskulle Tampereella lauantaina. Perjantai-iltana noin klo 21 päättyneen voittoisan LP-Vampula -ottelun jälkeen palautuminen jäi kovin lyhyeksi, kun pilli soi Kaukajärvellä jo klo 12 lauantaina. Voitto kotijoukkue Iskulle erin 3-0 (25-19, -25-14, 25-20).

Päävalmentaja Janne Harjun mukaan tavoitteena oli lauantaina pelata paremmin kuin kolme viikkoa sitten Kuortanetta ja Kiistoa vastaan, jolloin kaikki liigassa pääsääntöisesti mukana olevat pelaajat olivat pois. Iskua vastaan Akatemia sai mukaansa libero Anna Syrjälän.

Sarjakärki oli odotetun kova. Isku pelasi ykköskokoonpanollaan ja teki vaihtoja vasta viimeisessä erässä. LP Viesti Akatemia haastoi kotijoukkuetta hyvin, vaikka paremmasta joukkueesta ei ollutkaan epäselvyyttä.

-Saavutettiin tavoite, pelattiin paremmin kuin Pohjanmaalla, että siinä mielessä olen ihan tyytyväinen. Peli-ilmeeseen olen myös tyytyväinen, mutta mieltä jäivät kaihertamaan joka erässä tehdyt omat pienet virheet, jotka eivät suoraan näy tilastoissa, kuten kommunikaatiovirheet, epätarkat passit ja pallon puolustus kattoon. Muutama helppo virhe joka erään ja ne pitää vaan saada karsittua pois.

-Sovittiin, että laitapelaajien kanssa, että kaikki saavat tasaisesti peliaikaa. Anna Johtela teki eniten pisteitä ja olen tyytyväinen Irina Mäkisen passipeliin. Hän pyrki pelaamaan paljon myös keskeltä, kun vastaanotto oli kunnossa.

Parhaina pelaajina palkittiin Iskusta Vilma Ruuska ja LP Viesti Akatemiasta passari Irina Mäkinen.