Otteluennakko: LP Viesti – Puijo Wolley

LP Viesti ja Puijo Wolley pelaavat sunnuntaina 14.2. Salossa. Naisten Mestaruusliigan ottelu pelataan klo 17 ja sitä ennen LP Viesti Akatemia pelaa 1-sarjaa klo 14 Juju Joensuuta vastaan. Luvassa siis ystävänpäivän tupla!

Puijo on kevätkaudella pelaamistaan kahdeksasta ottelusta voittanut neljä: JymyVolleyn 3-2, Kuortaneen 3-0 ja kaksi kertaa WoVon 3-1. Tappiot ovat tulleet OrPolle 0-3, LP-Vampulalle 2-3, JymyVolleylle 1-3 ja viimeisimpänä LP Kangasalalle 0-3. Kangasalan ottelun ensimmäinen erä oli tiukka, sillä se päättyi 24-26.

LP Viestillä on maukas voitto alla torstailta, kun se kaatoi LP-Vampulan kotonaan 3-1. Voittoja tammi- ja helmikuun kuudesta pelistä on tullut viisi sekä yksi tappio LP Kangasalalle. Salolaisten kokoonpanoon torstaina liittynyt keskipelaaja M´Kaela White ehtii saada muutamia harjoituksia joukkueen kanssa ennen sunnuntaita. Joukkueen kokoonpanoon vaikuttaa myös lauantaina ja sunnuntaina olevat 1-sarjan ottelut.

Molemmille joukkueille ottelu on jatkopelejä ajatellen tärkeä: LP Viestillä on edelleen tiukka kisa Hämeenlinnan ja Kuusamon kanssa runkosarjan kakkospaikasta. Puijo Wolley taas hengittää aivan JymyVolleyn niskaan ollen tällä hetkellä pudotuspeliviivan alapuolella, mutta pari ottelua JymyVolleyta vähemmän pelanneena.

Muistathan kannatusliput ja muut ostokset! Alla maksuohjeet, joko tilille tai MobilePayllä:

-LP Viestin tilille FI79 5410 0220 1887 94. Kirjoita viestikenttään ostoksesi ja sähköpostiosoitteesi

-MobilePayllä LP Viestin numeroon 85301. Kirjoita ”Lisää kommentti”-kenttään ostoksesi ja sähköpostiosoitteesi

LP Viesti – Puijo Wolley Salohallissa sunnuntain 14.2.2021 klo 17:00. Seuraa ottelua Ruutu+ -palvelusta!