LP Viesti Akatemian tuplaviikonloppu: lauantaina Raision Urheilijat ja sunnuntaina Juju Joensuu

LP Viesti Akatemialla on tulevana viikonloppuna kaksi kovaa peliä. Lauantaina salolaiset lähtevät Raisioon, jossa vastassa on sarjakärki. Sunnuntaina joukkue pelaa kotona sarjassa neljäntenä olevaa Juju Joensuuta vastaan. LP Viesti Akatemian sijoitus runkosarjassa on tällä hetkellä kolmas, mutta otteluita on kaksi enemmän kuin esimerkiksi Jujulla.

LP Viesti Akatemian päävalmentaja Janne Harju toteaa, että pelaajille on tulossa kova viikonloppu.

-Kaksi kärkipään joukkuetta vastassa enkä uskalla mitään pistetavoitetta asettaa. Meillä kokoonpanoon vaikuttaa sunnuntain liigaottelu, kun lauantaina osa jää harjoittelemaan liigajoukkueen kanssa.

-Raisio on pelannut koko kauden korkealla tasolla virheetöntä peliä ja se on ehdottomasti ansainnut paikkansa sarjan kärjessä. Juju taas on pelannut varsinkin tämän vuoden puolella hyvin ja ainoat tappiot on tulleet Raisiolle ja HEL Volleylle (sijoitus sarjassa 2.).

-Hyvin täytyy taas omassa pelissä onnistua. Vastustajilla on kovia pisteentekijöitä: Raisiolla Lotta Piesanen pistepörssin kuudentena ja Jujulla Nea Hämäläinen seitsemäntenä, miettii Harju.

LP Viesti Akatemian ei kuitenkaan tarvitse nöyristellä kenenkään edessä, kun omastakin joukkueesta löytyy kovia pistenikkareita: Teija Vuorenmaa ykkösenä ja Arita Ternava neljäntenä.

Raision Urheilijat – LP Viesti Akatemia lauantaina 13.2. klo 15:00 Kerttulan liikuntahallissa.

LP Viesti Akatemia – Juju Joensuu sunnuntaina 14.2. klo 14:00 Salohallissa. Seuraa ottelua LP Viestin Facebookissa!