Otteluennakko: LP Viesti – Pölkky

Otteluennakko: LP Viesti – Pölkky

Runkosarjassa peräkkäisillä sijoilla olevat LP Viesti (3.) ja Pölkky Kuusamosta (2.) kohtaavat sunnuntaina Salossa.

Hurjassa vireessä kauden aloittanut Pölkky on voittanut vuosia sarjan kärkipäähän kuuluneista joukkueista jo LP Kangasalan (3-1) ja Hämeenlinnan (3-0). Myös sarjanousija HEL Volley jäi Pölkyn jalkoihin erin 3-0. Ennen Saloon tuloa kuusamolaiset pelaavat lauantaina 9.10. Vampulassa.

LP Viestikin on alkukaudesta pelannut HEL Volleyta (3-1 -voitto) ja LP Kangasalaa (3-1 -tappio) vastaan. Voitot ovat tulleet erin 3-1 myös OrPosta ja viimeisimpänä WoVosta, kun salolaiset matkustivat keskiviikkona Rovaniemelle ja käänsivät erittäin tiukan ottelun itselleen.

Päävalmentaja Tomi Lemminkäisen kommentit tulevasta ottelusta:

– Pölkky ollut ehkäpä sarjan kovin joukkue alkukaudesta, se on voittanut LP Kangasalan vieraissa ja Hämeenlinnan kotona. Heillä on hyvät ulkomaalaisvahvistukset. Pölkky on päässyt valmistautumaan kauteen paremmin kuin ne joukkueet, joissa on maajoukkuepelaajia. Siinä mielessä en pidä yllätyksenä, että he ovat kovia heti sarjan alussa. Sunnuntaina nähdään taas missä itse mennään sarjan kärkeen verrattuna. Vaikka jokaista peliä lähdetään voittamaan, on oman pelin kehittäminen pisteitä tärkeämpää vielä tässä vaiheessa kautta.

Haatainen ja Ternava poissa

LP Viestin kokoonpanosta puuttuvat edelleen loukkaantuneena olevat Nea Haatainen ja Arita Ternava.

LP Viesti – Pölkky Salohallissa sunnuntaina 10.10.2021 klo 17:00. Tervetuloa kannustamaan!
Ottelu katsottavissa Ruutu+ -palvelussa

Otteluisäntänä Astrum Auto