Otteluennakko: LP Viesti – Pölkky Kuusamo

Otteluennakko: LP Viesti – Pölkky Kuusamo

LP Viesti palaa torstaisen Mestarien liigan ottelun jälkeen kotoisaan Mestaruusliigaan maanantaina. Vastaansa salolaiset saavat yhden kovimmista joukkueista, sunnuntaina LP-Vampulaa vastaan pelaavan Pölkky Kuusamon. LP Viesti johtaa sarjaa ja mikäli Pölkky voittaa sunnuntaina, se nousee toiseksi LP Kangasalan ohi.

Pölkky on hävinnyt ottelun edellisen kerran 13.11. LP-Kangasalle. Sen jälkeen se on voittanut viisi ottelua peräkkäin, viimeisimpänä WoVon 3-0. Sunnuntai näyttää jatkaako Kuusamo voittoputkessa matkaansa Saloon maanantaiksi.

LP Viesti pelasi viimeksi Mestaruusliigaa 1.12. LP-Vampulaa vastaan ja silloin huittislaiset joutuivat lähtemään Salohallista tyhjin käsin kotijoukkueen vietyä pelin 3-0. LP Viesti oli kovassa koulussa torstaina, kun VakifBank kävi näyttämässä maailman kärkipään lentopalloa.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen:

-Voi sanoa, että maanantaina on kärkiottelu ja jos runkosarjan voittoa miettii, niin kolmen pinnan voitolla saisimme jo seitsemän pinnan eron seuraaviin.

– Pölkky on pelannut hyvän kauden ja heillä on hyökkäysvoimainen joukkue. Viimeksi Salossa (10.10.) saimme omalla syötöllä heidän vastaanottonsa rikki. Sitä myöten peli kääntyi meille. Meidän syötön pitää onnistua taas, jos halutaan pisteet pitää Salossa.

Tilastojen valossa LP Viestin syötön pitäisi olla Pölkkyä parempi: ässätilaston 20 parhaan joukossa on neljä LP Viestin pelaajaa Pölkyn yhtä vastaan. Torjunnoissa joukkueet ovat aika lailla tasoissa samoin kuin pistetilastossa, jossa molemmilla on kolme pelaajaa 20 sakissa.

-Voitto on tietenkin tavoitteena ja uskon, että tulee yksi syyskauden parhaista peleistä. Toivonkin, että saadaan hyvin yleisöä paikalle ja saataisiin torstain kaltainen hyvä tunnelma halliin.

LP Viesti – Pölkky Kuusamo Salohallissa maanantaina 13.12.2021 klo 18:30. Tervetuloa kannustamaan!

Ottelu katsottavissa myös Ruutu-palvelussa.

Otteluisäntä: