Otteluennakko: LP Viesti – OrPo

Otteluennakko: LP Viesti – OrPo

LP Viesti pääsee kahden vierasottelun jälkeen avaamaan Mestaruusliigakauden myös kotikentällään, kun sunnuntaina Salohalliin saapuu OrPo. Sekä LP Viesti että OrPo voittivat avausottelunsa, mutta voiton lisäksi LP Viestillä on tilastoissa myös tappio keskiviikolta LP Kangasalaa vastaan.

OrPo esitteli WoVoa vastaan pelatussa avausottelussaan uuden yleispelaajansa, romanialaisen Ariana Pirvin, joka kasasi kunnioitettavat pisteet 28/+18. LP Viestillä pisteiden teko on tasaisemmin jakautunut Jessica Kososen, Iina Andrikopouloun, Anna Czakanin ja Elena Bechevan kesken.

Salolaisten kokoonpanosta ovat kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa puuttuneet Viktoriia Tuchashvili, Nea Haatainen ja Arita Ternava. Kangasalla poissa oli myös päävalmentaja Tomi Lemminkäinen, joka tulee olemaan pois myös viikonlopulla.

Lemminkäistä tuuraava Janne Harju kertoo, että salolaiset lähtevät kääntämään kurssia kohti voittoa.

-OrPo pelaa perjantaina LP-Vampulaa vastaan ja sen ottelun jälkeen saamme vähän lisätietoa siitä, miten OrPo pelaa. Pyöriikö heidän pelinsä Pirvin ympärillä, kuten WoVoa vastaan vai pääsevätkö muutkin pelaajat peliin mukaan?

-Saamme todennäköisesti Viktoriia Tuchashvilin mukaan sunnuntaina, ainakin harjoitukset ovat sujuneet kivuttomasti tällä viikolla.

Salohallissa on luvassa sunnuntaina naislentopalloa tuutin täydeltä, kun LP Viesti Akatemia pelaa klo 14:00 alkavassa naisten 1-sarjan ottelussa Oulun Ettaa vastaan.

LP Viesti – OrPo Salohallissa sunnuntaina 3.10. klo 17.00. Tervetuloa!
Ottelu katsottavissa Ruutu+ -palvelussa.

Otteluisäntänä

Lisäys: OrPo voitti LP-Vampulan perjantaina 3-0.