Otteluennakko: LP Viesti – LP Kangasala

Otteluennakko: LP Viesti – LP Kangasala

Naisten Mestaruusliigassa pelataan lauantaina kärkikamppailu, kun LP Viesti – LP Kangasala vihelletään käyntiin Salohallissa klo 17.

Pistetilastojen kärkipaikoilla vilisee molempien joukkueiden pelaajia: pistepörssin kärkipaikalla 15.11. oli LP Viestin Iina Andrikopoulou (207 pist). LP Kangasalan Gabriela Da Silva (174) ja Emmi Riikilä (166) ovat sijoilla 4 ja 5.

Torjuntatilaston kaksi parasta kohtaavat myös lauantaina, kun Kangasalan Roosa Laakkonen ja LP Viestin Anna Czakan asettuvat verkon eri puolille. Myös ässäsyöttöjä saattaa olla luvassa, sillä Czakan (26 ässää) ja Kangasalan Roosa Heikkiniemi (22) ovat liigan tähän asti toiseksi ja kolmanneksi kovimmat ässäsyöttäjät.

Kovaan syöttötulitukseen on molemmilla joukkueilla myös kova vastaus, kun liigan kaksi parasta liberoa, LP Kangasalan Tiiamari Sievänen ja LP Viestin Netta Laaksonen, ovat johtamassa joukkueidensa vastaanottoa.

LP Viesti on pelannut yhden ottelun LP Kangasalaa enemmän ja sarjapisteet ovat LP Viestille 36-30. Kauden ainut tappio LP Viestillä on syyskuun lopusta juuri LP Kangasalle, kun silloin kangasalalaiset veivät ottelun 3-1.

LP Kangasala hävisi kauden ensimmäisen ottelunsa Pölkky Kuusamoa vastaan, mutta sen jälkeen tilillä on pelkkiä voittoja. Alkukaudesta Kangasala pelasi muutamia 3-2 -pelejä, mutta sittemmin voitot ovat tulleet selvemmin numeroin.

Lauantaina luvassa siis huikeaa taistelua Mestaruusliigan kärkipaikasta. Tervetuloa kannustamaan! Muista koronapassi!

LP Viesti – LP Kangasala Salohallissa lauantaina 20.11. klo 17:00. Ottelu katsottavissa Ruutu+ -palvelussa.

Otteluisäntänä Salon Viestin Ukkomiehet