Otteluennakko: LP Viesti – LP Kangasala

Otteluennakko: LP Viesti – LP Kangasala

LP Viesti ja LP Kangasala ottavat toisistaan mittaa jo toistamiseen viikon sisään naisten Mestaruusliigassa. Edellinen peli Salossa päättyi vierailija LP Kangasalan 3-0 -voittoon, mutta lähellä oli, ettei kotijoukkue olisi ainakin toista erää vienyt ensimmäisen erän myllytyksestä toivuttuaan.

LP Viesti pelasi viimeksi lauantaina LiigaPlokin vieraana Pihtiputaalla ja vei voiton tasaisella esityksellä 3-0. Myös LP Kangasala pelasi viikonlopulla ja voitti tällä kertaa Hämeenlinnan (3-1).

Tulevan tiistain koitos on molemmille joukkueille viimeinen ottelu ennen viikonlopun Finnish Teknikum Cupia Tampereella. LP Viesti pelaa välierässä LiigaPlokia vastaan ja LP Kangasala Pölkky Kuusamoa vastaan.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen myöntää Kangasalan kovuuden:

-LP Kangasala on ollut tämän vuoden puolella jopa vakuuttavampi kuin ennen pelitaukoa. Viime viikolla heillä oli vastassa kaikki kärkijoukkueet ja saldona kolmesta pelistä täydet yhdeksän pistettä ilman suurempia ongelmia.

-Viime viikolla haastettiin hyvin kaksi viimeistä erää ja tiistaina lähdetään parantamaan omaa peliä. Tämä ottelu on meille paras mahdollinen valmistautuminen Cupin välierään, kun päästään pelaamaan Mestaruusliigan kärkijoukkuetta vastaan. Kangasala tulee voittamaan runkosarjan, mutta meidän lisäksi kakkostilasta taistelevat Hämeenlinna ja Kuusamo. Siksi jokainen sarjapiste ja erävoittokin on tärkeä, päättää Lemminkäinen.

LP Viesti – LP Kangasala tiistaina 26.1. klo 18:30 Salohallissa. Seuraa ottelua Ruutu+ -palvelussa!

Muistathan kannatusliput ja muut ostokset. Tässä vielä maksuohjeet, joko tilille tai MobilePayllä:

– LP Viestin tilille FI79 5410 0220 1887 94. Kirjoita viestikenttään ostoksesi ja sähköpostiosoitteesi
– MobilePayllä LP Viestin numeroon 85301. Kirjoita ”Lisää kommentti”-kenttään ostoksesi ja sähköpostiosoitteesi