Otteluennakko: LP Viesti – LiigaPloki

Joulukuun lopulta siirretty ottelu LP Viesti – LiigaPloki päästään vihdoin pelaamaan maanantaina. Joukkueiden kauden ensimmäisestä kohtaamisesta on vierähtänyt yli kolme kuukautta; silloin LP Viesti kävi hakemassa 3-1 -voiton Pihtiputaalta. Maanantain ottelun jälkeen LP Viesti lähtee keskiviikoksi Pihtiputaalle, kun otteluohjelmassa on joukkueiden kauden kolmas ottelu.

LiigaPloki on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla 9. ja sillä on yksi peli edellä olevaa LP-Vampulaa enemmän pelattuna. Näin ollen joukkue tarvitsee muiden joukkueiden apua päästäkseen pudotuspeleihin. Tämän vuoden puolella ottelut ovat sujuneet mollivoittoisesti: kuudesta ottelusta vain yksi voitto.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen aikoo tutustua vastustajan pelivideoihin viikonlopun aikana.

– Ei olla pitkään aikaan LiigaPlokia kohdattu, eikä ole tullut seurattua heidän pelejään sen enempää.

LiigaPlokin ykkösnimet on kuitenkin selvillä.

Anna Yefremenko on pelistä toiseen kovin pisteiden tekijä ja Silvia Pertens myös joukkueelleen tärkeä pelaaja.

LP Viestin pelaajatilanne on Nea Haataista lukuun ottamatta hyvä.

– Joukkueemme kokoonpano on näillä näkymin sama kuin perjantain JymyVolley- ottelussa. Arita Ternava on Akatemia- joukkueen mukana viikonlopun ja vaikka pelaaminen tuntuisi hyvältäkin, niin todennäköisesti maanantaina hänellä on lepopäivä. Katsotaan sitten, onko hän jo viikon muissa liigapeleissä mukana.

Salolaisilla on kirkkaana mielessä runkosarjan kakkospaikka ja sen varmistamiseksi tarvitaan kaikki mahdolliset pisteet.

– Huomenna harjoitellaan fysiikkaa ja lajia, niin ollaan sitten maanantaina valmiita ottamaan kolme pinnaa, päättää Lemminkäinen.

LP Viesti – LiigaPloki Salohallissa maanantaina 21.2.2022 klo 18:30. Tervetuloa kannustamaan!

Ottelu katsottavissa Ruutu+ -palvelussa.

Otteluisäntä