Otteluennakko: LP Viesti – LiigaPloki

LP Viesti pelaa runkosarjan viimeisen kotiottelunsa keskiviikkona 17.2. LiigaPlokia vastaan. Sen jälkeen salolaisilla on vielä viisi vieraspeliä, joiden joukossa ottelut LP Viestin kanssa runkosarjan kakkospaikasta taistelevia Hämeenlinnaa ja Pölkky Kuusamoa vastaan.

LiigaPloki on sarjassa kuudentena ja sen kamppailut runkosarjasijoituksista 5-7 käydään käytännössä OrPon sekä vahvavireisen LP-Vampulan kesken. Toki myös sarjan tällä kolme viimeistä joukkuetta, JymyVolley, Puijo Wolley sekä WoVo, saattaisivat teoriassa pystyä nousemaan LiigaPlokin ohi, mutta keskinäisiäkin pelejä on. Voitot tulevista peleistä ovat siis molemmille, niin LP Viestille kuin LiigaPlokillekin erittäin tärkeitä.

-Halutaan päättää kotipelit runkosarjan osalta voittoon. Edelleen on tiukkaa taistoa kakkostilasta. Tuntuu että kolmikosta LP Viesti-Hämeenlinna-Kuusamo jokainen voittaa pelejä ja tappiot tulevat vain Kangasalalle tai toisilleen, pohtii LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

LiigaPlokin seitsikko sekä pelipaikat ovat eläneet viime aikoina. Joukkuetta kohdannut valitettava päävalmentaja Mikko Pesosen sairaskohtaus saattaa myös tehdä pelaamisesta erilaista.

-Rovaniemen pelin LiigaPloki hoiti tyylikkäästi päävalmentajan puuttumisesta huolimatta. Meidän viimeisin ottelumme heitä vastaan oli Finnish Teknikum cupin välierä vajaa kolme viikkoa sitten ja se oli tiukka. Samanlaista tasaista vääntöä tulossa varmasti keskiviikkonakin, tuumaa Lemminkäinen.

-Meillä kaikki kunnossa ja ollaan valmiina pelaamaan keskiviikkona.

Muistathan kannatusliput ja muut ostokset! Alla maksuohjeet, joko tilille tai MobilePayllä:

-LP Viestin tilille FI79 5410 0220 1887 94. Kirjoita viestikenttään ostoksesi ja sähköpostiosoitteesi

-MobilePayllä LP Viestin numeroon 85301. Kirjoita ”Lisää kommentti”-kenttään ostoksesi ja sähköpostiosoitteesi

Kiitos kannatuksestasi!

LP Viesti – LiigaPloki Salohallissa keskiviikkona 17.2. klo 18:30. Seuraa ottelua Ruutu+ -palvelussa!