Otteluennakko: LP Viesti – JymyVolley

Otteluennakko: LP Viesti – JymyVolley

LP Viestillä ei keskiviikon LP-Vampulan ottelun jälkeen jää paljoa lepoaikaa, kun seuraava ottelu jo kolkuttaa ovella: perjantaina Salohalliin saadaan JymyVolley Nurmosta.

Joukkueet kohtasivat toisensa reilu viikko takaperin Nurmossa. Silloin LP Viesti voitti 3-1 ja sai täydet pinnat mukanaan Saloon. JymyVolley ei tuosta tappiosta (tai edes kuuden ottelun tappioputkesta välittänyt), vaan voitti upealla taistelullaan seuraavassa ottelussa LP-Kangasalan 3-2.

LP Viestillä vuosi on alkanut yhdellä tappiolla (OrPo) ja kahdella kolmen pisteen voitolla (JymyVolley ja LP-Vampula). OrPo on sarjataulukossa neljäntenä 29 pisteellä (17 ottelua) ja LP Viesti viidentenä 27 pisteellä (16 ottelua). Perjantaina salolaisilla olisikin tuhannen taalan paikka napata nelossija asetelmien perjantaille ollessa muutenkin kutkuttavat: vaikuttaako JymyVolleylla enemmän edellinen tappio LP Viestille vai voitto LP-Kangasalasta?

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen:

-Tärkeä ottelu taas edessä ja pitkästä aikaa päästään pelaamaan kotihalliin. Viime viikolla oli tiukka peli Nurmossa ja samanlaista taistelua on odotettavissa myös perjantaina. Kun Nurmolla peli kulkee, voi kaatua kuka vaan.

-Meillä on pari voittoa alla vieraskentällä ja voittoa lähdetään hakemaan myös kotiottelusta, päättää Lemminkäinen.

Salolainen lentopalloyleisö toivottaa varmasti myös oman pitkäaikaisen luottopelaajansa, Kaisa Jokisen, lämpimästi tervetulleeksi Salohalliin, vaikkakaan “Kassun” sataset eivät pinnoja omalle joukkueelle enää tuokaan.

LP Viesti – JymyVolley Salohallissa perjantaina 20.1. klo 18:30. Tervetuloa kannustamaan!
Ottelu katsottavissa Ruutu+ -palvelussa.