Otteluennakko: LP Viesti – JymyVolley

LP Viesti ja JymyVolley pelaavat vastakkain perjantaina Salohallissa vasta toisen kerran tällä kaudella. Aiempi ottelu tammikuun alussa piti siirtää JymyVolleyn sairaustilanteen takia pelattavaksi 3.3. Näin ollen nurmolaiset saapuvat Saloon uudelleen vajaan kahden viikon päästä.

Ottelu on molemmille joukkueille tärkeä: LP Viestin tavoite on olla runkosarjan 2. sijalla, JymyVolley taas on seitsemäntenä pudotuspeliviivan yläpuolella yhden ottelun kahdeksantena olevaa LP-Vampulaa vähemmän pelanneena.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen:

– JymyVolley on tietenkin vähän samassa tilanteessa kanssamme, vaikka eri sijoista taistelemmekin. Jokainen peli on heillekin tärkeä. Joukkue näyttäisi olevan menossa pudotuspeleihin. Ihan hyvän kauden ovat pelanneet.

Lemminkäisen laskujen mukaan salolaiset pelaavat 21 päivän sisällä kahdeksan peliä.

– Meillä alkaa runkosarjan loppurutistus. Pelitahti on tiukka, mutta päästään sitten jo valmistautumaan sellaiseen pelirytmiin, kuin se tulee pudotuspeleissäkin olemaan.

Salolaisilla oli tammikuussa kovaotteluruuhka, mutta sen jälkeen joukkue on päässyt helmikuussa harjoittelemaan rauhassa.

– Meillä ei ole ollut helmikuussa muita otteluita kuin Mestarien liigan kotiottelut. Niiden pelien perusteella ollaan saatu oman pelin tasoa nostettua sitten tammikuun, kun ollaan päästy paremmin harjoittelemaan. Odotan tietenkin, että pelimme taso pysyy myös Mestaruusliigassa samana ja pystyttäisiin vielä loppukautta kohden parantamaankin.

Perjantain tavoite LP Viestillä on selvä:

– Kolmea pinnaa lähdetään hakemaan. Uskon, että olemme varsinkin verkkopelissä JymyVolleyta edellä. Heillä on ihan potentiaalinen joukkue ja he ovat pystyneet haastamaan kärkijoukkueita kauden aikana.

Veikkauksen Etuasiakkaille etua, kaveri mukaan ilmaiseksi!

Veikkauksen Etuasiakkaana saat valittuihin naisten ja miesten Mestaruusliigan otteluihin kaksi lippua yhden hinnalla. Perjantainen LP Viesti – JymyVolley on tällainen ottelu.

Etu lunastetaan seuran lipunmyynnistä Veikkaus-korttia tai Veikkauksen mobiilisovelluksen korttia näyttämällä.

LP Viesti – JymyVolley Salohallissa perjantaina 18.2. klo 18:30. Tervetuloa kannustamaan!
Ottelu katsottavissa myös Ruutu+ -palvelussa.

Otteluisäntänä: