Otteluennakko: LP Viesti – Helsinki Volley, yleisö pääsee paikalle!

Otteluennakko: LP Viesti – Helsinki Volley, yleisö pääsee paikalle!

LP Viesti pelaa pitkästä aikaa kotiottelun Mestaruusliigassa, kun vastustajaksi saapuu Helsinki Volley. Ottelu piti pelata ilman yleisöä, mutta Lounais-Suomen Aluehallintoviraston perjantaisen päätöksen mukaisesti Salohalliin voidaan ottaa 50% suurimmasta osallistujamäärästä. Toivotamme siis katsojat pitkästä aikaa tervetulleeksi Salohalliin!

Salolaisten viimeiset kaksi peliä (Mestarien liigan ottelu Turkissa ja Finnish Teknikumin välierä Kangasalaa vastaan) ovat olleet päävalmentaja Tomi Lemminkäisen mukaan tasollisesti ihan hyviä, vaikka niistä voitot jäivätkin saamatta. Sunnuntaina on tarkoitus päästä voittokantaan.

-HEL Volley on sarjan viimeisenä, joten jos sarjataulukkoa katsoo, olemme ehdoton ennakkosuosikki.

Helsinki Volley on viimeisen puolentoista viikon aikana ollut melkoisessa otteluruuhkassa ja sunnuntain ottelu on jo viides yhdeksän päivän sisään. Kuluvallakin viikolla Helsinki Volley on pelannut ennen LP Viestin ottelu kaksi peliä.

LP Viesti pelaa lauantaina Huittisissa LP-Vampulaa vastaan, joten molemmilla joukkueilla on ottelutuntuma alla.

Salolaiset saavat nuorta voimaa mukaan, kun LP Viesti Akatemian Selma Nikkanen ja Anna Johtela tulevat viikonlopun molempiin liigaotteluihin mukaan.

Koronapassi ei ole käytössä, mutta muistutamme maskin käytöstä ja vain terveenä otteluun saapumisesta.

LP Viesti – Helsinki Volley Salohallissa sunnuntaina 30.1.2022 klo 17:00. Tervetuloa kannustamaan!
Ottelu katsottavissa myös Ruutu+ -palvelussa.