Otteluennakko: LP Viesti Akatemia – Kuortaneen Urheiluopisto, yleisö pääsee paikalle!

Otteluennakko: LP Viesti Akatemia – Kuortaneen Urheiluopisto, yleisö pääsee paikalle!

LP Viestin molemmat joukkueet pääsevät sunnuntaina pelaamaan kotisalissa, kun päivän aloittaa LP Viesti Akatemia klo 14:00 naisten 1-sarjan ottelulla ja klo 17:00 soi pilli liigajoukkueen pelin alkamisen merkiksi.

LP Viesti Akatemian edellisestä kotiottelusta onkin vierähtänyt tovi, sillä edellisen kerran joukkue pelasi Salohallissa lähes kaksi kuukautta sitten perjantaina 3.12.2021. Kotipelin jälkeen ei ole myöskään vieraspelejä liiemmin ollut: vain neljä ottelua joulu- ja tammikuun aikana.

Sunnuntain vastus on Kuortaneen Urheiluopisto, joka on sarjataulukossa yhden ottelun enemmän pelanneena juuri LP Viestin yläpuolella. Kyseessä on siis molemmille joukkueille sijoitusten mielessä tärkeä ottelu ja lähtötilanne otteluun on sama: molemmat ovat edellisen kerran pelanneet tammikuun puolivälissä.

Erityisen hieno lentissunnuntai on kyseessä, kun Lounais-Suomen Aluehallintoviraston perjantaisen päätöksen mukaisesti Salohalliin voidaan ottaa 50% suurimmasta osallistujamäärästä. Toivotamme siis katsojat pitkästä aikaa tervetulleeksi Salohalliin!

Koronapassi ei ole käytössä tällä hetkellä, mutta muistutamme kaikkia maskin käytöstä ja tulemaan paikalle vain terveenä.

LP Viesti Akatemia – Kuortaneen Urheiluopisto Salohallissa sunnuntaina 30.1.2022 klo 14:00. Tervetuloa kannustamaan!
Ottelu katsottavissa myös SolidSportista.