Otteluennakko: LP Viesti – Hämeenlinna, koronapassilla sisään otteluun!

Otteluennakko: LP Viesti – Hämeenlinna, koronapassilla sisään otteluun!

LP Viesti ja Hämeenlinnan Lentopallokerho ottavat toisistaan mittaa toisen kerran tällä kaudella keskiviikkona 17.11. Salohallissa. Ensimmäinen peli 27.10. meni salolaisille 3-0 suhteellisten selvien erien jälkeen.

Keskiviikon ottelun sisäänpääsyyn vaaditaan lipun lisäksi koronapassi. Varauduthan myös tarvittaessa esittämään henkilöllisyystodistuksen.

Joukkueet lähtevät peliin varsin erilaisista lähtökohdista: LP Viesti pelasi edellisen ottelunsa sunnuntaina 7.11., kun Hämeenlinnan viimeisin on isänpäivältä Huittisista.

Myös joukkueiden voittosarake näyttää erilaiselta. LP Viesti on 10:n ottelun voittoputkessa, sillä sen kauden ainoa tähänastinen tappio on tullut LP Kangasalaa vastaan syyskuun lopussa ja voittoja on 12:sta ottelusta 11 kappaletta. Hämeenlinnan alkukausi on ollut hankala ja ennen sunnuntain Vampula -voittoa se oli hävinnyt neljä ottelua peräkkäin. Voittoja Hämeenlinnalla on myöskin 12 pelatusta pelistä kuusi.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen:

-Hyvä päästä taas puolentoista viikon tauon jälkeen pelaamaan. Kaikki viikon ottelut ovat meille samalla tärkeää valmistautumista seuraavan viikon Mestarien liigan otteluun Ranskassa. Hienoa, että on viime vuosien kovat vastustajat Hämeenlinna ja LP Kangasala vastassa tällä viikolla.

-Kaikkien tiedossa on, että Hämeenlinnalla on takana vaikea alkukausi. Sunnuntain Vampula- pelin kokoonpanoa kun katsoi, oli Hämeenlinnan serbipelaajat poissa. Voitto oli kyllä joukkueelta hyvä suoritus ja täytyy muistaa, että laadukas joukkue Hämeenlinnalla kuitenkin on.

LP Viestin terveystilanne on ihan hyvä. Elena Becheva jätti loppuviikosta hypyt väliin, mutta iloinen uutinen on Arita Ternavan varovainen paluu lajiharjoituksiin.  

– Tärkeintä oman pelin kehittäminen, mutta totta kai kolmea pinnaa lähdetään hakemaan. Jokainen erävoittokin on tärkeä tasaisessa kärkitaistelussa, summaa Lemminkäinen.

Onko Hämeenlinna kääntänyt kurssinsa voittojen tielle vai jatkaako LP Viesti voittokulkuaan?

LP Viesti – Hämeenlinnan Lentopallokerho Salohallissa keskiviikkona 17.11. klo 18:30. Tervetuloa kannustamaan!
Muista koronapassi ja varaudu esittämään myös henkilöllisyystodistus ovella!

Ottelu nähtävissä Ruutu+ -palvelussa.

Otteluisäntänä