Otteluennakko: LP Viesti Akatemia – Isku

Salohallissa pelataan lauantaina naisten 1-sarjaa, kun LP Viesti Akatemia kohtaa kovavireisen Rantaperkiön Iskun. Tamperelaiset ovat edellisen kerran hävinneet marraskuun loppupuolella HEL Volleylle ja sen jälkeen voittoja on kertynyt kahdeksan kappaletta.

LP Viesti Akatemia ja Isku kohtasivat sarjan ensimmäisellä kierroksella Tampereella, jolloin salolaiset olivat parempia erin 3-0. Päävalmentaja Janne Harjun mukaan Iskun joukkue on sittemmin vahvistunut.

-Isku on pelannut äärettömän hyvin tämän vuoden puolella. Valmennus on saanut joukkueen hitsautumaan hyvin yhteen ja pelaamaan hienosti.

Isku on LP Viesti Akatemian kanssa samantyyppinen joukkue, sillä sen pelaaminen perustuu vahvaan laitahyökkäykseen. Harju nostaa esiin monena vuonna 1-sarjan pistetilaston kärkipäässä keikkuneen Karoliina Viitaniemen (pistepörssin 4.) sekä LP Kangasallakin pelanneen Venla Raittisen (6.). Lauantain ottelusta voidaankin odottaa kunnon räiskettä yllämainittujen sekä kotijoukkueen laitapelaajien Teija Vuorenmaan (1.), Arita Ternavan (5.) ja Linnea Kuuselan (14.) välillä.

LP Viesti Akatemia – Isku Salohallissa lauantaina 20.2. klo 18:00. Seuraa ottelua LP Viestin Facebookista!