Otteluennakko: LiigaPloki – LP Viesti

Kahden päivän sisällä LiigaPloki ja LP Viesti kohtaavat toistamiseen. Maanantai-illan pelissä LiigaPloki puolusti ja taisteli hyvin, mutta LP Viesti onnistui torjuntapelissään erinomaisesti voittaen erin 3-0.

LP Viesti on tänä kautena pelannut Mestareiden liigassa, jossa se otti kautta aikojen ensimmäisenä suomalaisjoukkueena avausvoiton liigassa. Mestaruusliigassa se on kolmantena tavoitteenaan sijoittua runkosarjassa vähintään toiseksi. 

LP Viestin joukkueen runkopelaajat: hakkuri Iina Andrikopoulou, pistepörssin kakkonen, keskipelaaja Anna Czakan, ässätilaston ykkönen ja libero Netta Laaksonen, vastaanottotilaston johtaja. Pitkästä aikaa LP Viesti on saanut mukaan loukkaantumisestaan toipuneen passari Viktoria Tuchashvilin.

Viime otteluissa LiigaPlokin otteissa on näkynyt iloista ja yritteliästä pelaamista. Päävalmentaja Arto Oinas on saanut parannettua joukkuepelaamista. LiigaPlokin pisteiden saalistus jatkuu keskiviikkona Pihtipudas-salissa. Joukkue haastaa hallitsevan Suomen mestari LP Viestin.

LiigaPloki – LP Viesti Pihtipudas-salissa keskiviikkona 23.2. klo 18:30. Ottelu katsottavissa Ruutu+ -palvelussa.

Otteluisäntä K-Supermaket Pihtipudas

Lähde: Mestaruusliiga