Otteluennakko: Isku – LP Viesti Akatemia

Naisten 1-sarjan pudotuspelit alkavat tulevana viikonloppuna. Koronan takia puolivälieristä pääsee jatkoon yhdellä voitolla. LP Viesti Akatemia aloittaa pudotuspelit pelaamalla Iskua vastaan Tampereella lauantaina.

LP Viesti Akatemian päävalmentaja Janne Harju kertoo, että salolaiset lähtevät hyvillä mielin otteluun.

-Harjoituksissa on ollut erityisen hyvää tekemistä viimeiset 1,5 viikkoa ja mielenkiinnolla odotan peliä.

LP Viesti Akatemia on kohdannut Iskun kahdesti kauden aikana ja voittanut molemmilla kerroilla. Ennakkosuosikin paineet Harju heittää kuitenkin vastustajalle.

– Aiemmissa peleissä ollaan pelattu hieman eri kokoonpanolla, kuin lauantaina tullaan pelaamaan. Säännöt sanovat, että liigan pudotuspeleissä pelanneet pelaajat eivät saa pelata 1-sarjan pudotuspelejä. Näin ollen Arita Ternava, Saana Virtanen ja Linnea Kuusela puuttuvat kokoonpanosta, koska kävivät kentällä. Teija Vuorenmaakin oli liigajoukkueen mukana kauden loppuun, muttei käynyt ratkaisupeleissä kentällä, joten hän on lauantaina mukana.

Salolaisilta puuttuu kokoonpanosta yllä mainittujen pelaajien lisäksi libero Lida Markula, joka on edelleen toipilaana aiemmin tehdyn operaation jäljiltä, muuten koko joukkue on terveenä ja hyvässä kunnossa.

Iskussa päävastuun pisteistä kantavat hakkuri Karoliina Viitaniemi ja yleispelaaja Venla Raittinen. Harju korostaa kuitenkin, että Isku on kokonaisuudessaan hyvä joukkue.

– Heitä vastaan on aina mukava pelata: siinä on pientä naljailua valmentajien kesken ja peli on hyvätasoista. Pudotuspelit ovat oma maailmansa ja varsinkin, kun on yhdestä poikki, niin kaikki on mahdollista, päättää Harju.

Ottelua voi seurata maksullisena Facebookissa, alla ohjeet.

Isku – LP Viesti Akatemia Kaukajärven vapaa-aikatalolla lauantaina 3.4. klo 12:00.