LP Viesti Akatemian kausi pakettiin

LP Viesti Akatemian kausi pakettiin

LP Viesti Akatemia ei pystynyt horjuttamaan Iskua Tampereella lauantaina naisten 1-sarjan puolivälieräottelussa. Kotijoukkue oli vahvempi jokaisella osa-alueella ja vei ottelun 3-0 (25-12, 25-10, 25-19).

LP Viesti Akatemian päävalmentaja Janne Harju sanoi, että ainoastaan viimeisessä erässä Iskua pystyttiin haastamaan.

– Selkein lukemin Isku oli parempi. Kaksi ensimmäistä erää hävittiin syöttö-vastaanottopelissä eikä hyökkäyksessä saatu tapettua palloa, vaikkei suoria virheitä paljon tullutkaan.

– Isku pelasi virheettömästi varsinkin ne kaksi selvää erää. Vastustajan puolustuksen jälkeinen hyökkäystilasto on huikeeta luettavaa: ensinnäkin he ottivat pelissä lähes 50 puolustusta ja tappoivat siitä 60%:lla. Me ei saatu puolustuksia ja ne mitä saatiin, niin niistä ei pystytty tappamaan kuin joka viides.

Salolaisten parhaana palkittiin passari Vilma Puottula. Harju nosti esiin myös Teija Vuorenmaan, joka vastaanotti varmasti koko ottelun ajan ja sai kasattua itsensä hyökkäyksen suhteen pelin edetessä. Myös Hilma Nikkanen nosti viimeiseen erään hienosti tasoaan.

Tappion myötä salolaisten pelit naisten 1-sarjassa päättyivät tältä kaudelta. Sijoitus runkosarjassa oli viides juuri Iskun alapuolella. Kausi sujui hyvin ja kaikki voivat suunnata ansaitulle tauolle hyvillä mielin.

Parhaat pistenaiset

LP Viesti:
Vuorenmaa 14/+1
Nikkanen 6/-3
Rainio 4/+1

Libero Johanna Passin vastaanottoprosentti 38% (13 suoritusta).

Isku:
Raittinen 13/+7
Viitaniemi 11/+7
Lehto 10/+8

Libero Emilia Sipilän vastaanottoprosentti 54% (13 suoritusta).

Parhaat pelaajat Camilla Lehto (vas.) ja Vilma Puottula.

Ottelutilasto