Neljän pelin viikko huipentuu kotipeleihin

Neljän pelin viikko huipentuu kotipeleihin

LP Viesti pelaa kuluvalla viikolla peräti kolme Mestaruusliigan ottelua ja peliviikon täydentää LP Viesti Akatemian naisten 1-sarjan kotipeli. Akatemian kotipeli on varsin poikkeuksellinen panoksen osalta: voitolla LP Viesti Akatemia etenee Suomen Cupin puolivälierään jossa vastaan astelee Mestaruusliigajoukkue Hämeenlinnan Lentopallokerho.

LP Viesti suuntaa siis pohjoiseen jossa sitä odottaa Mestaruusliigan tuplapelit. Ensin tiistaina 12.12. Rovaniemellä Artic-Volleyn vieraana, josta matka käy haastamaan ennakkosuosikki Pölkky Kuusamo keskiviikkona 13.12. Kuusamon liikuntakeskukseen.

Artic Volley vieraili marraskuun alussa Salossa. Tuollon LP Viesti voitti ottelun 3-1 (26-24, 24-26, 25-18, 25-23). Rovaniemeläiset ovat nyt kolmen ottelun voittoputkessa ja tiukka kamppailu Salossa antaa varmasti kotijoukkueelle lisävirtaa. Alla lainatut kommentit Artic Volleyn ennakosta, jossa lähtee terveiset myös LP Viestin valmennuksen suuntaan.

Päävalmentaja Jukka Lehtonen:

Vastassa yksi sarjan kovimmista joukkueista, jonka kanssa väännettiin vahvasti Salossa ja nyt on revanssin aika. Meillä on mahtava draivi päällä ja alla vahvoja suorituksia ja nyt vastus pahenee napsun, joten tämä on hyvä steppi meidän joukkueelle. Innolla odotan, että päästään irti kotikentällä. Toivottavasti Santasportin katsomosta saadaan kentälle seitsemäs pelaaja!

Larissa Isokääntä ja Noora Kallinen:

Meillä on alla pari hyvää peliä ja nyt saadaan hieman pahempi vastus. Salossa oltiin pelissä mukana, mutta tulosta ei tullut. Joululoma on lähellä niin voidaan nyt pariin viimeiseen otteluun puristaa loput mehut pois, että päästään jouluna tankkaamaan. Toivottavasti Santasportilla nähdään paljon porukkaa ja Mäkikyrön lehtiö lattialla!

LP Viesti – Hämeenlinna ottelun lehdistötilaisuudessa LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen totesi, että lähtökohtaisesti Artic Volley kuuluu niihin joukkueisiin jolta pitäisi pystyä ottamaan pisteitä jotta voi taistella sarjan kärkisijoista. Mielenkiintoa huomiselta ei siis puutu.

Seuraavan päivän vastustaja Pölkky Kuusamo sen sijaan on tällä hetkellä ottelun kuin ottelun ennakkosuosikki Mestaruusliigassa. Toisaalta tämä asetelma voi sopia salolaisille hyvinkin, sillä Kuusamoa vastaan voi lähteä melko paineettomassa tilassa. Yksi selkeä ja konkreettinen tavoite salolaisjoukkueella on varmasti parantaa kotipelistä Kuusamoa vastaan. Se oli lopulta joka osa-aluella varsin mitäänsanomaton peli joukkueelta joka pystyy paljon parempaan. Onkin erittäin kiinnostavaa nähdä minäklaisista asetelmista viikonlopun kotipeliin LP Viesti – Puijo Wolley lähdetään lauantaina 16.12. Salohallissa.

Viikko 50 (11.12. – 17.12.2023) ottelut:

Ti 12.12. 18:30Arctic VolleyLP ViestiSantasport
Ke 13.12. 18:00Pölkky KuusamoLP ViestiKuusamon Liikuntakeskus
La 16.12. 17:00LP ViestiPuijo WolleySalohalli
Su 17.12. 17:00LP Viesti AkatemiaJoen JujuSalohalli