LP Viesti 3-0 voittoon Arctic Volleystä

LP Viesti 3-0 voittoon Arctic Volleystä

LP Viesti suuntasi tänään tiistaina aamutreenien jälkeen Helsinki-Vantaa lentoasemalle, josta joukkue lensi sinivalkoisin siivin pohjoisen tuplaotteluihin Rovaniemelle ja Kuusamoon. LP Viesti oli hyvällä pelillä 3-0 (25-23, 25-18, 26-24) kotijoukkuetta parempi.

Joukkueet kohtasivat marraskuun alussa Salossa, tuolloin LP Viesti oli 3-1 parempi. Molemmissa peleissä oli paljon yhtäläisyyksiä – pitkiä palloja, hyvää puolustamista ja taistelua. Ensimmäisessä erässä kotijoukkue oli niskan päällä melko pitkään, mutta pallo pallolta otteita parantanut LP Viesti nousi takaa tasoihin ja erän voittoon.

Toinen erä oli vierasjoukkueen vahvassa hallinnassa ja otteessa alusta saakka eikä voitosta muodostunut juuri taistelua. Kolmas erä sen sijaan oli tasainen, Arctic Volley nousi parikin kertaa pienestä takaa-ajoasemasta tasoihin. LP Viesti väänsi kuitenkin 24-24 tilanteesta kaksi tarvittavaa pistettä ja voitti erän 26-24 ja samalla ottelun puhtaasti 3-0.

LP Viesti kohtaa huomenna keskiviikkona toistaiseksi Mestaruusliigassa voittamaton Pölkky Kuusamo. Peli alkaa Kuusamossa klo 18:00.

Daria Butkevych:
Peli ei todellakaan ollut helppo. Meillä on pitkä päivä takana matkustamisineen ja pelienergiaa piti hakea hieman ennen peliä. Lopulta pelattiin kyllä hyvin. Henkilökohtaisesti haluaisin aina pelata paremmin, mutta tämä oli ihan ok peli itseltäni. Pelin aikana on vaikea sanoa mihin se lopulta ratkesi ja mitkä erot olivat, siinä on niin keskittynyt omaan tekemiseen ja oman joukkueen peliin. Huominen peli Pölkky Kuusamoa vastaan tulee tosi nopeasti, ottelutahti on aika hurja. Uskon kyllä että me näytetään ja löydetään hyvä peli huomennakin.

Tomi Lemminkäinen:
Aika samanlainen peli mitä marraskuussa Salossa, molemmat joukkueet pelasi mielestäni tänään kyllä paremmin. Me ainakin pelattiin. Puolustus ja torjuntapeli oli tänään tosi kovalla tasolla meillä. Tuntui että meidän puolelle ei jäänyt mikään pallo lopussa. Ollaan nyt näitä tiukkoja eriä tämän kauden aikana käännetty paljon meidän eduksi, taisi paikallislehti näitä jopa laskea joten pitää olla tästäkin tyytyväinen.

Parhaat pistenaiset:

LP Viesti: Butkevych 23 / +17 Ternava 13 / +7 Kaikkonen 9 / –

Arctic Volley: Jaunet 14 / +6 Peltomaa 9 / +8 Glynn 9 / +5

Ottelun parhaat: Butkevych, LP Viesti Jaunet, Artic Volley

Ottelutilastot: https://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=4188&ID=121&CID=0&PID=0

Huippuhetket: https://www.ruutu.fi/video/4464309