Mestaruusliiga 2021-2022 alkaa – OmaSp uusi pääyhteistyökumppani

Mestaruusliiga 2021-2022 alkaa – OmaSp uusi pääyhteistyökumppani

LP Viesti pääsee aloittamaan naisten Mestaruusliigan torstaina perinteisessä Töölön Kisahallissa. Vastassa on viime vuoden naisten 1-sarjan voittaja, HEL Volley, joka tekee seurahistoriaa pelaamalla ensimmäisen Mestaruusliigaottelunsa.

Toinen ottelupari torstaina on Hämeenlinna – Kuortane.

Naisten Mestaruusliigassa pelaa tänä vuonna 11 joukkuetta HEL Volleyn nousun myötä.

Ottelussa on kauden alkamisen lisäksi ylimääräistä jännitettä, kun LP Viesti pääsee pelaamaan virallisen ottelun yleisön edessä sitten joulukuun 2020.

-Mahtavaa aloittaa kausi niin, että yleisöä saa tulla paikalle. Hienoa on sekin, että pääkaupunkiseutu on palannut naisten Mestaruusliigaan, sanoo LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

LP Viestillä on muutamia loukkaantumisia, jotka sekoittavat kokoonpanoa.

-Oman joukkueen tilanne ei ole niin hyvä kuin voisi olla, näillä näkymin puuttuu useampikin pelaaja kokoonpanosta. Onneksi saamme Akatemiasta pelaajia mukaan. Emme halua ottaa mitään riskejä loukkaantumisten suhteen ja tavoitteena onkin, että ensi viikolla olisi suurin osa pelaajista pelikunnossa.

Lemminkäinen veikkaa, että viime vuoden neljä parasta, LP Viesti, Kuusamo, Hämeenlinna ja LP Kangasala, ovat tulevallakin kaudella kovia.

-Uskoisin, että alkukaudesta tulee paljon tasaisia pelejä, koska kärkisseuroista on pelaajia ollut maajoukkueen mukana eikä joukkueille ole tullut niin paljon yhteisharjoituksia ennen kauden alkua. Se saattaa tasoittaa voimasuhteita ainakin alkukaudesta.

-Jos WoVon ja LiigaPlokin ulkomaalaisvahvistukset osoittautuvat hyviksi, niin molemmat ovat erittäin potentiaalisia haastamaan ja voittamaankin ennakkoon arveltuja kärkiporukoita.

Lue Mestaruusliigan otteluennakko

HEL Volley – LP Viesti torstaina 23.9. klo 19:00. Ottelu katsottavissa Ruutu+ -palvelussa.

Kuva: Markus Moisio

OmaSp Mestaruusliigan uusi pääyhteistyökumppani

OmaSp on Lentopallon Mestaruusliigan uusi pääyhteistyökumppani kaudella 2021-2022. OmaSp ja Lentopalloliitto ovat solmineet laajan yhteistyösopimuksen, jonka myötä OmaSp on lentopallon tärkeä kumppani.

Lue Mestaruusliigan tiedote asiasta