LP Viesti vahvistuu kentän ulkopuolella

LP Viesti vahvistuu kentän ulkopuolella

LP Viesti vahvistuu täksi kaudeksi nyt myös kentän ulkopuolella. Salolainen Tuukka Kahila ottaa vastuun LP Viestin sosiaalisen median kanavista, sisällöntuotannosta ja muista mediaan liittyvistä tehtävistä. Markkinointialan yrittäjänä toimiva Kahila on toiminut Salon Palloilijoiden edustusjoukkueen mediavastaavana viimeisen kahden kauden ajan. Urheilupuolen kokemusta hänellä on entisestään esimerkiksi Susijengin mediatiimistä sekä useista isoista ratsastustapahtumista.

Hienoa saada Tuukka mukaan LP Viestin taustajoukkoihin ja ottamaan vastuun LP Viestin some- ja mediasisällöistä. Tähän saakka meillä on useampi henkilö hoitanut näitä tehtäviä muiden vastuiden ohessa. Nyt meillä on selkeä vastuuhenkilö jota muut tukevat tarvittaessa. Tuukka on tehnyt hienoa työtä SalPan jalkapallon parissa samoissa hommissa ja uskon myös nyt LP Viestin nousevan uudelle tasolle. Myös joukkueen rooli on tärkeä tässä kokonaisuudessa, vain yhdessä ja sitoutuneesti saadaan tätä puolta kunnolla eteenpäin seurassa, LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen kertoo.

– Olen todella innoissani ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta, jonka LP Viesti on minulle antanut. Kaikki tietävät tämän seuran vertaansa vailla olevan historian ja uraauurtavan roolin suomalaisessa palloilussa. Uskon, että voin tuoda mukanani tuoreita näkemyksiä sekä vahvan kokemuksen ja osaamisen jolla viemme LP Viestin näkyvyyden ja sisällöt uudelle tasolle. On todella hienoa nähdä miten seurassa on aito halu mennä eteenpäin ja kehittää toimintaa, Kahila iloitsee.

Päivitetystä visuaalisesta ilmeestä ja uuden julkaisurungon sisällöistä on saatukin jo nähdä LP Viestin kanavissa.

LP Viesti avaa Mestaruusliigakauden perjantaina 6.10. klo 18:30 Salohallissa.