LP Viesti – OrPo: kauden kolmas kohtaaminen Salossa

LP Viesti – OrPo: kauden kolmas kohtaaminen Salossa

LP Viesti pelaa peräti neljännen pelinsä seitsemään päivään maanantaina, kun Salohalliin saapuu sarjakasi OrPo. Joukkueet kohtaavat kolmatta, viimeinen runkosarjassa, kertaa kauden aikana. Aiemmat voitot ovat menneet LP Viestille (3-2 & 3-1). Etenkin Oriveden ottelu oli paikoin hurjaa viihdettä ja eteni melko vahvasti OrPon hallinnassa, vaikka pisteet matkasivatkin Saloon.

Molemmat joukkueet suuntaavat pelin jälkeen joulutauolle, joten kentälle tullaan varmasti jättämään kaikki mahdollinen. Kolme pistettä ennen taukoa tasaisessa sarjassa kelpaisi molemmille joukkueille.

LP Viestin härkäviikko on sujunut alun upean esityksen jälkeen Rovaniemellä hieman mollivoittoisesti. Pölkky Kuusamo antoi muistutuksen tasostaan viemällä pisteet puhtaasti 3-0, lauantaina pelattu LP Viesti – Puijo Wolley oli lipsahtaa vieraille suoraan kolmessa erässä. Lopulta sisuuntunut kotijoukkue voitti peräkkäin kolmannen ja neljännen erän. Vaikkei taistelu riittänyt voittoon, varmisti se yhden pisteen. Tuon pisteen myötä tällä hetkellä samoista sijoista taistelevien LP Viestin ja Puijo Wolleyn ero on salolaisten hyväksi seitsemän pistettä. Runkosarjan ottelumäärät ovat tuolle mentäessä vielä varsin epätasaisia, joten sarjataulukon sijasta tulee keskittyä ehkä enemmän pistekeskiarvoon.

LP Viestin valmistautumiseen otteluruuhka ei merkittävästi vaikuta.

  • Vaikka päällä on otteluruuhka niin se ei juuri vaikuta meidän valmistautumiseemme. Tänään harjoitellaan toki kevyemmin kuin yleensä peliä edeltävänä päivänä, LP Viestin päävalmentaja Toni Lemminkäinen toteaa.
  • OrPolla on vahva joukkue, joka on joutunut pelaamaan kauden ilman ykköshakkuria. Nyt he ovat saaneet senkin osaston kuntoon, ja tämä näkyy heti heidän pelaamisessaan. Siitä osoituksena viimeiset voitot sarjataulukossa heidän yläpuolellansa olevista Vampulasta ja Hämeenlinnasta. Tämä on jo viimeinen kohtaaminen runkosarjassa ja varmasti tulee yhtä kova vääntö kuin edellisistä peleistä. Salossa oli tiukka neljän erän peli ja Orivedellä pelattiin täydet viisi erää, Lemminkäinen pohtii.

Lämpimästi tervetuloa vuoden viimeiseen Mestaruusliiga-peliin Salohalliin.

LP Viesti – OrPo

Ma 18.12. klo 18:30

Salohalli