LP Viesti Akatemialla syyskauden viimeinen ottelu sunnuntaina – ottelussa kovat panokset

LP Viesti Akatemialla syyskauden viimeinen ottelu sunnuntaina – ottelussa kovat panokset

LP Viesti Akatemia päättää erinomaisesti sujuneen syyskautensa sunnuntaina Salohallissa Joen Jujua vastaan. Juju on tällä hetkellä kuudentena sarjassa. Se on hävinnyt kuusi ottelua pelaamastaan 13:sta ottelusta ilman sarjapisteitä, mutta on ottanut myös kovia päänahkoja, kuten 3-2 voitto Lempo-Volleysta marraskuun loppupuolella osoittaa.

Lauantaisen ja maanantaisen liigaottelun välissä pelattava 1-sarjan ottelu on salolaisille tällä kertaa erittäin jännittävä: mikäli LP Viesti Akatemia voittaa ottelun joko 3-0 tai 3-1, se pääsee parhaana 1-sarjan joukkueena pelaamaan naisten Suomen Cupin puolivälierää Hämeenlinnan Lentopallokerhoa vastaan! LP Viestin liigajoukkuehan putosi Suomen Cupista jo aiemmin hävittyään LP-Kangasalle niukasti 3-2.

LP Viesti Akatemian päävalmentaja Teemu Mäkikyrö:

– Paljon enempää panosta ei ottelussa voi ollakaan! Uskon, että jos pystytään samantyyliseen esitykseen kuin pääsääntöisesti kotona, pystytään ottelu voittamaan. Toki se vaatii kovaa työtä ja onnistumista.

Tässä vaiheessa kautta alkaa olla vähän väsymystäkin kaiken pimeyden keskellä. LP Viesti Akatemialla on sunnuntain jälkeen kuukauden pelitauko 1-sarjan otteluista.

– Väsy painaa varmasti ja on pelissä painettakin. Nyt on hyvä paikka opetella paineensietokykyä, tämä on hyvää oppia. Katsotaan miten sunnuntaina käy, päättää Mäkikyrö.

LP Viesti Akatemia – Joensuun Juju Salohallissa sunnuntaina 17.12.2023 klo 17:00. Tervetuloa kannustamaan, vapaa sisäänpääsy!

Ottelu selostettuna: https://live.lentopallo.fi/lp-viesti-akatemia/games/g/6c96nnoc