LP Viesti Akatemia avaa kauden Salohallissa sunnuntaina

LP Viesti Akatemia avaa kauden Salohallissa sunnuntaina

Naisten 1-sarja polkaistaan salolaisten osalta käyntiin sunnuntaina. Pitkästä aikaa kotiyleisön edessä virallisen ottelun pelaava kotijoukkue pääsee pelaamaan hyvällä kokoonpanolla, vaikka poissaolojakin on.

Hilma Nikkanen ja Milla Kivimäki ovat poissa loukkaantumisten takia ja Selma Nikkanen on C-junnujen alue SM-turnauksessa. Osalle pelaajista viikonlopusta tulee raskas, sillä lauantaina on liigajoukkueiden OP Lounaismaa -turnaus.

– Kesä on mennyt ihan hienosti ja mielenkiinnolla odotan sarja-avausta. Kivaa, kun päästään pelaamaan yleisön edessä pitkästä aikaa. Kerta kaikkiaan loisto homma, kertoo päävalmentaja Janne Harju tunnelmia.

Salolaisten vastustajaksi saadaan Liikunnan Riemu Jyväskylästä, joka otti vastaan JyLeltä vapautuneen sarjapaikan. Vastassa ovat mm. entiset lp viestiläiset Milja Piesanen, Veda Mansikkaviita sekä Jenna Laaksonen. Joukkueessa pelaa myös viime vuonna kovilla tehoilla 1-sarjaa Pihtiputaalla pelannut Sinitta Mennala.

-Koska vastustajan pelistä ei vielä tältä kaudelta ole tietoa, lähdemme otteluun sen kuuluisan oman pelin kautta. Parasta on, että saadaan kausi käyntiin ja yleisöä katsomoon!

Joukkueiden kokoonpanot

LP Viesti Akatemia – Riemu Salohallissa sunnuntaina 19.9. klo 17:00. Tervetuloa kannustamaan!

Muokattu 18.9.: lisätty linkki joukkueiden kokoonpanoihin.