Harjoitusottelusta voitto LP Viestille 4-0, OP Lounaismaa -turnaus lauantaina

Harjoitusottelusta voitto LP Viestille 4-0, OP Lounaismaa -turnaus lauantaina

LP Viesti oli eränumeroissa selvästi sarjanousija HEL Volleyta parempi tiistaina Salohallissa. Kotijoukkue vei itse ottelun 3-0 (25-16, 25-19, 25-19) ja lisäerän 25-13.

LP Viesti oli edellä vastustajaa pelin jokaisella osa-alueella. Vaikka eränumerot olivat suhteellisen selvät, ei salolaistenkaan peli ihan raiteillaan vielä ollut.

Päävalmentaja Tomi Lemminkäisen kommentit:

-Meidän esitys parani pelin edetessä. Ensimmäisessä erässä oli ongelmia hyökkäyspelissä Saana Virtasen ja hyökkääjien yhteispelissä, mutta se lähti toimimaan ja varsinkin viimeinen erä oli meiltä tosi hyvää, kun peli pysyi kasassa alusta loppuun. Muissa erissä otettiin hyvä alku, sitten päästettiin vastustaja tasoihin, mutta erien loput vietiin taas. Ihan tasainen esitys, kun ottaa huomioon, että kokoonpanoja vaihdettiin tiuhaan.

– HEL Volley esitti hyvää puolustus- ja varmistuspeliä, mutta verkolla oli suurempi ero joukkueiden tekemisessä. Viikonloppua varten pitää parantaa, silloin nähdään missä oikeasti mennään. Tärkeitä pelejä meille, vaikka uusia pelaajia onkin vaan kolme, mutta ollaan tosi vähän keretty yhdessä treenaamaan maajoukkuepoissaolojen ja Jessica Kososen loukkaantumisen takia.

Ottelutilasto

OP LOUNAISMAA -TURNAUS LAUANTAINA

Joukkuepeliä päästään hiomaan lisää tulevana lauantaina Salohallissa pelattavassa OP Lounaismaa -turnauksessa, johon osallistuvat LP Viestin lisäksi Hämeenlinna ja Kangasala. Vastus tulee noissa otteluissa olemaan aivan liigan kärkikastia, mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät.

Otteluohjelma lauantaina 18.9.2021

13:00 LP Viesti – LP Kangasala
15:30 LP Kangasala – Hämeenlinna
18:00 LP Viesti – Hämeenlinna

Liput 10 €/päivä. Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin joukkueisiin!