Lentopallon Mestaruusliigan superlauantai Salossa

Lentopallon Mestaruusliigan superlauantai Salossa

Lauantaina 21.10.2023 Salohallissa pelataan sekä miesten että naisten lentopallon Mestaruusliigaa kun turkulainen TUTO Volley tuo runkosarjan ottelun vantaalaista Ducksia vastaan Salohalliin. Superlauantai käynnistyy naisten Mestaruusliigan ottelulla LP Viesti – OrPo, jonka jälkeen klo 18.30 alkaen on miesten liigapelin vuoro.

LP Viesti ja TUTO Volley ovat keskustelleet yhteistapahtumasta jo muutaman vuoden ajan.

  • Viime vuonna oltiin jo melko lähellä saada yhteistapahtuma aikaiseksi, mutta nyt se viimein onnistui. On mukava tuoda myös miesten lentopalloa Salohalliin. Salossa on lentopallolla todella pitkät perinteet. Salossa on ollut kovia miesten joukkueita historiassa: Viesti, Peikot ja viimeisimpänä Piivolley. Uskon että salolaisia kiinnostaa myös miesten lentopallo, LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen avaa taustoja.
  • Todella hienoa että nyt saatiin tämä toteutettua ja me voidaan tuoda miesten liigapeli Saloon. Salossa on paljon lentopallon seuraajia joille pääsemme nyt näyttämään millaista miesten liiga on. Ehkä joku saa sen kipinän sitten lähteä myös Turkuun miesten pelejä seuraamaan, TUTO Volleyn urheilutoimenjohtaja Oskari Eko iloitsee.

Salolaisittain lisämielenkiintoa TUTO Volley – Ducks kohtaamiseen tuo se, että molemmissa joukkueissa on Salon Viestistä lähtöisin olevat pelaajat: Joonas Kontio (TUTO Volley) ja Lauri Vanhanen (Ducks).

Yleisölle kiinnostava lauantai on tehty yksinkertaiseksi. Molemmat ottelut näkee samalla lipulla, molempien joukkueiden kausikortit käyvät kumpaankin otteluun ja luonnollisesti Salon Viestin juniorit pääsevät tapahtumaan maksutta.

  • Nyt etenkin poikajunnuilla on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä miesten Mestaruusliigaa Salossa, ettei tarvitse aina lähteä kauemmas peliä katsomaan, Lemminkäinen muistuttaa.
  • Uskomme että saadaan paikan päälle paljon yleisöä ja tehtyä kiva tapahtuma yhdessä, hän jatkaa.

Lisätiedot:

Tomi Lemminkäinen

tomi.lemminkainen@lpviesti.fi

045 110 2253

Oskari Eko

oskari.eko@tutovolley.fi

040 523 9395