Lauantain ottelun voittajalle välieräsarja katkolle

Lauantain ottelun voittajalle välieräsarja katkolle

LP Viesti ja LP Kangasala kohtaavat lauantaina kolmannen kerran kuluvalla viikolla. Lauantain ottelun voittaja saa välieräsarjan katkolle maanantaiksi 4.4.

Ensimmäinen ottelu Salohallissa oli LP Kangasalan näytöstä ensimmäistä erää lukuun ottamatta. Puntit tasoittuivat torstaina Kangasalla, kun LP Viesti löysi peliinsä kunnon playoff- vaihteen. Molemmat ottelut ovat menneet vierasjoukkueille erin 3-1.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen uskoo, että torstainen kova taistelu jatkuu lauantainakin.

– Molemmat joukkueet pystyvät varmaan hiukan parantamaan vielä. Meillä parani torjunta-puolustus ensimmäisestä pelistä, mutta pystytään siinä vieläkin parempaan.

Runkosarjan tilastoissa LP Viestillä oli kolme kovinta ässäsyöttäjää (Jessica Kosonen, Anna Czakan ja Iina Andikopoulou) ja sitä asetta Lemminkäinen toivoo näkevänsä vielä enemmän pudotuspeleissä. Myös LP Kangasalla on kovia syöttäjiä: sjoilla neljä ja viisi olivat Roosa Heikkiniemi ja Emmi Riikilä.

-Iinan peli varmasti paranee myös, kun hän pääsee päivä päivältä lähemmäs normaalikuntoaan, viittaa Lemminkäinen Andrikopouloun sairastumiseen maaliskuussa.

LP Viesti pelaa tiukinta välieräsarjaa miesmuistiin, Lemminkäisen arvion mukaan jopa historia tiukinta. Hän kannustaakin katsojia tulemaan paikan päälle.

– Toivon, että saataisiin halliin paljon kannustajia ja kunnon fiilis. Pelejä ei muutenkaan ole enää paljon jäljellä, kun välierissä on enää yksi tai kaksi kotipeliä. Mahdollisia finaaleja tai pronssipelejäkään kotona ei kovin montaa ole.

LP Viesti – LP Kangasala Salohallissa lauantaina 2.4. klo 18:00. Tervetuloa kannustamaan!

Ottelu katsottavissa Ruutu+ -palvelussa.

Otteluisäntänä Mekonomen Salo, Huoltokorjaamo Saari Oy