Keskiviikon ottelussa valtavat panokset – voittaja finaaliin

Keskiviikon ottelussa valtavat panokset – voittaja finaaliin

Lentopallon Mestaruusliigojen välieräsarjat niin naisten kuin miestenkin osalta on saatu päätökseen yhtä paria lukuun ottamatta. Finaaliin menijä ratkeaa viimeisessäkin parissa keskiviikkona, kun LP Viestin ja LP Kangasalan välinen tiukka välieräsarja huipentuu. Otteluvoittojen ollessa 2-2 lähdetään keskiviikon otteluun jännittävässä tilanteessa.

Kolmannessa välierässä LP Viesti pelasi iloista peliä ja onnistujia riitti. LP Kangasala sai puolestaan pelinsä rullaamaan maanantaina kotisalissaan jättäen salolaiset aivan vastaantulijoiksi. Miten LP Viesti saa kerättyä joukkonsa ja voiko LP Kangasala pelata toista samanlaista kaikki-onnistuu-koko-ajan -peliä?

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäisellä on vahva luotto pelaajiinsa.

– Meillä on iso tasonnosto maanantaista, jos meinataan haaveilla finaalipaikasta, mutta uskon, että pelataan keskiviikkona hyvä peli ja pistetään kaikki likoon. Niin tekee tietysti myös vastustaja, joten tiukka peli varmasti tulossa tästäkin.

LP Viesti ei ole ennen ollut tilanteessa, jossa finaalipaikka ratkeaa yhden ottelun lopputuloksesta.

– Ensimmäistä kertaa on tällainen tilanne Salohallissa. Toivotaan, että saadaan halliin paljon porukkaa, kun on näin kovat panokset, sanoo Lemminkäinen.

LP Viesti – LP Kangasala keskiviikkona 6.4. klo 18:30. Tervetuloa kannustamaan LP Viesti voittoon!